21 / 05 / 2024

Arıcılık yapmak isteyenlere müjde! Devlet yüzde 70 hibe verecek! Kavanozunu 400'e satabilirsiniz!

Arıcılık yapmak isteyenlere müjde! Devlet yüzde 70 hibe verecek! Kavanozunu 400'e satabilirsiniz!

Devlet hibesiyle birlikte kilo fiyatı 400 liraya düşen tamamen organik ürünler raflarda yerini aldı! Tüm gözler bu habere döndü..



Ülkemizin kalkınması için önemli bir hizmet oluyor..

Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Murat Karakoyunlu, bölgenin her alanında küçük değişikliklerle büyük başarılar elde etmeye çalıştıklarını söyledi. Dinek’te hayata geçirilen projeyle ilgili konuşan Karakoyunlu, insanların üretmek, geliştirmek ve kazanmak istediğini söyledi. Bu nedenle bu insanların yanında olmak ve birlikte üretmek, başarmak ve ülkenin kalkınmasına destek olmak gerektiğini belirtti.

 Projede hayvancılıktan sulamaya, eğitimden sağlığa, kültürden sanayiye kadar birçok alanda çalışıldı. Yapılan küçük dokunuşlarla bölgenin kalkınması hedefleniyor. Bu projeyle bölgede üretim artırılacak ve insanların yaşam koşulları iyileştirilecek.

Arıcılık yapmak isteyenlere müjde! Devlet yüzde 70 hibe verecek! Kavanozunu 400 e satabilirsiniz!

Arıcılık alanında gelişme hedefleniyor..

İl Tarım ve Orman Müdürü Sırrı Yılmaz, Dinek Dağı’nın arı yetiştiricileri için avantajlı bir bölge olduğunu vurguladı. Bu bölgede bulunan farklı bitki türleri, uzun süre yeşil kalması ve zengin florası ile arıcılar için büyük bir hazine niteliği taşıyor.

Toplam 5 vadide arılı kovan yerleştirme planı yapan Yılmaz, her yıl en az 500 kovana ev sahipliği yapmayı hedeflediklerini belirtti. Arıcıları desteklemek adına arılı kovan ve arıcı ekipmanı sağlanacağı da müjdelendi.

Düve alımının hibe desteği açıklandı! Düve alımı hibe desteği 2023 ne kadar oldu?

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan son dakika hibe desteği açıklaması! Çiftçilere peş peşe müjdeli haberler geldi!

İBB resmen açıkladı: Çiftçilere bu yıl 97 milyon TL hibe veriliyor! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön