02 / 05 / 2024

Arif Uğurlu'dan Kemalpaşa'ya TOKİ müjdesi!

Arif Uğurlu'dan Kemalpaşa'ya TOKİ müjdesi!

Kendi dönemlerinde köylere eşit hizmet götüreceğini her fırsatta dile getiren genç başkan adayı Uğurlu, Kemalpaşa-Torbalı yolu üzerinde bulunan Nazarköy, Vişneli ve Derekö/de vatandaşlarla bir araya geldi, projelerini anlattı.




AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Arif Uğurlu, ilçede gerçekleştirdiği köy ziyaretlerine devam ediyor. Kendi dönemlerinde köylere eşit hizmet götüreceğini her fırsatta dile getiren genç başkan adayı Uğurlu, Kemalpaşa-Torbalı yolu üzerinde bulunan Nazarköy, Vişneli ve Derekö/de vatandaşlarla bir araya geldi, projelerini anlattı. Köylülerle tek tek merhabalaşan Uğurlu, düzenlediği kahve toplantılarında köylülerin sorunlarını dinledi. Köylerde işlerin keyfe kader yürüdüğünü söyleyen Uğurlu, "Artık böyle olmayacak. Bizim dönemimizde söz veriyorum, merkezde ne varsa köylerde de o olacak. Her bölgeye eşit hizmet götüreceğiz. Kalkınmayı köylerden başlatacağız. 

Bir tane Kemalpaşa'mız var, ilçemizi nasıl geliştirebiliriz derdimiz bu olmalı" dedi. 

Uğurlu İzmir' e 5 noktada yapılması planlanan TOKTlerden biriııin Kemalpaşa'ya yapılması konusunda gerekli görüşmelerin yapıldığını ve TOKTlerin müjdesinin çok kısa sürede verileceğini de söyledi. ¦



Yenigün


Geri Dön