27 / 04 / 2024

Arif Uğurlu projeleri

Arif Uğurlu projeleri

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, kentsel dönüşüme öncelik verirken meslek kurslarıyla işsizliği en aza indirmeyi hedefliyor. Uğurlu, kültür sanat etkinlikleriyle ilçenin sosyal hayatını da canlandırmayı amaçlıyor

Arif Uğurlu'dan Kemalpaşa'ya TOKİ müjdesi!

Kendi dönemlerinde köylere eşit hizmet götüreceğini her fırsatta dile getiren genç başkan adayı Uğurlu, Kemalpaşa-Torbalı yolu üzerinde bulunan Nazarköy, Vişneli ve Derekö/de vatandaşlarla bir araya geldi, projelerini anlattı.

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Uğurlu tarafından kuruldu.

Uğurlu Dükkan Bozcaada’da açıldı!

Kafeleri, tasarım mağazaları ve villaları ile dikkat çeken Uğurlu Dükkan şimdi de Bozcaada’da hizmete açıldı.

Uğurlu Dükkan Home Villaları'na Kovid-19 talebi!

Yemyeşil doğa alanı ve gölü ile büyükşehirlerde yaşayanların kaçış yeri Sapanca’da konumlanan Uğurlu Dükkan Home Villaları, koronavirüs salgını sürecinde kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. 

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Merve Betül Uğurlu ve Sebahattin Uğurlu ortaklığında kuruldu.

Uğurlu Global Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Global Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Raja'ı Kefah R. Najım ve Uğur Yaprak ortaklığında kuruldu.

Kemalpaşa’da TOKİ başvuruları başlıyor!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ilçede hayata geçirilen TOKİ konutları için başvuruları almaya başlayacaklarını dile getirdi. 

Kastamonu Uğurlu Konakları, yatırımda hız kesmiyor!

Kastamonu turizminin adeta elçiliğini üstlenen Gülsen Kırbaş, kentin ilk kadın girişimcilerinden birisi olarak 15 yıldır konak işletmeciliği yapıyor. Kastamonu Uğurlu Konakları, yatırımda hız kesmiyor..

Kemalpaşa'da yeniden bir imar çalışması başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Kemalpaşa Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Başkan Arif Uğurlu, bölgede hayata geçireceği hizmetleri anlattı.

İzmir Kemalpaşa'nın konut alanı sıkıntısı çözülmeli!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Geri Kazanım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi"nin hayata geçmesi için her türlü desteği vereceğini belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na ise, ilçedeki konut alanı sıkıntısını çözme çağrısında bulundu. 

Uğurlu Bina Yönetim Danışmanlık Organizasyon Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Bina Yönetim Danışmanlık Organizasyon Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Firdevs Çiftçi tarafından kuruldu. 

Kemalpaşa'da 5 bin yeni konut inşa edilecek!

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Ali Demirtaş ile birlikte ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle buluştu. Uğurlu, bölgede hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projelerinden bahsetti.

Arif Uğurlu projeleri Haberi

Arif Uğurlu projeleri


İzmir'de 30 Mart yerel seçimlerinin ardından AK Parti'nin kazandığı 6 belediyeden biri olan Kemalpaşa Belediyesi'nde vatandaşların en önemli sorunu "su kesintileri" oldu. Vatandaşlar Büyükşehir'in bu sorunu çözmesini istedi. Başkanlık koltuğuna oturan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, projelerini hayata geçirmek için çalışmalara başladı. Gecekondu sorunun çözülmesi noktasında girişimler başlatan Uğurlu, yerinde kentsel dönüşüme önem verdi. Engelli vatandaşların sosyal hayata daha fazla entegre olması için meslek edindirme kursları açan Uğurlu; Ören, Bağyurdu ve Yukarı Kızılca'da meydan düzenlemeleri gerçekleştirerek kent merkezlerinin oluşturulmasını ve bu sayede sosyal hayatın canlandırılmasını sağladı. 


Teşviklerden yararlanalım

Yeni dönemde gençlik projeleri konusunda da girişimde bulunan belediye, kültürel ve sanatsal faaliyetlere başladı. Kadınların iş gücü ve sosyal hayata katılımını artırıcı çalışmalar düzenlenip eğitimler verilirken, kültür sanat çalışmaları kapsamında sinema salonunun kurulması...