12 / 05 / 2024

Armut’tan, duyunca çok şaşıracağınız hizmetler talep ettik!

Armut’tan, duyunca çok şaşıracağınız hizmetler talep ettik!

Türkiye’de kurularak dünyaya açılan hizmet platformu Armut, bu seneye ilişkin verilerini açıkladı. Armut açıklamasıyla, Türkiye’de kullanıcıların en çok hangi hizmetleri talep ettiği de ortaya çıktı.



Musluk tamircisinden çocuk bakıcısına, piyano hocasından ev temizliği ve boya badanaya kadar, birçoğumuzun günlük hayatının vazgeçilmezi haline gelen online hizmet uygulaması Armut, 2022 yılını yüzde 328 büyüme ile kapadığını duyurdu.

Armut’tan, duyunca çok şaşıracağınız hizmetler talep ettik!

Online hizmet alanında faaliyet gösteren Armut.com, 2022 yılını değerlendirdiği bir açıklama yaptı.

Açıklamaya göre, şirket, 2022 yılın yüzde 328 gelir büyümesiyle kapattı. B sene İtalyan rakibi ProntoPro ile birleşerek 15 milyon euro yatırım alan Armut.com, 2023 yılında birleşmeyle birlikte operasyonlarını 14 ülkede 3 marka ile devam ettireceğini duyurdu.

Armut açıklamasında, son bir yılda 4 milyon 713 bin 46 hizmet talebi alındığı ve platforma yeni eklenen hizmetlerin sayısında yüzde 50 artış yaşandığı bildirildi. Bu yıl açılan yeni servislerden en çok ilgi görenler arasında şehirler arası motosiklet taşıma, saatlik oyun ablası ve online çift terapisi servisleri dikkat çekti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön