05 / 06 / 2024

Armut’tan, duyunca çok şaşıracağınız hizmetler talep ettik!

Armut’tan, duyunca çok şaşıracağınız hizmetler talep ettik!

Türkiye’de kurularak dünyaya açılan hizmet platformu Armut, bu seneye ilişkin verilerini açıkladı. Armut açıklamasıyla, Türkiye’de kullanıcıların en çok hangi hizmetleri talep ettiği de ortaya çıktı.



EN FAZLA TEMİZLİK HİZMETİ TALEBİ

Açıklamaya göre, bu sene kullanıcıların en fazla talebi temizlik hizmeti temizlik oldu. Armut aracılığı ile bu yıl içinde 733 bin 477 ev temizlendiği bildirildi.

Armut’tan, duyunca çok şaşıracağınız hizmetler talep ettik!

Armut.com’un kurumsal hizmetler kategorisinde ise en çok talep alan hizmet sosyal medya ile ilgili oldu. Bu alanda en fazla sosyal medya yönetimi ve danışmanlığı talep edilirken, vize danışmanlığı hizmeti ise yüzde 493 yükselişle en fazla büyüme gösteren 5. hizmet oldu.

PREFABRİK EV YAPIMI TALEBİ ARTTI

Pandemiyle birlikte son dönem talebi oldukça artan prefabrik evlere olan talep Armut.com hizmetlerine de yansıdı.  Armut’un en çok büyüme gösteren hizmetler listesinde dikkat çeken hizmetlerden biri de yüzde 377 ile prefabrik ev yapımı oldu. Geçen yıla göre en fazla büyüme kaydedenler ise sırasıyla yüzde 1036 talep artışıyla yük taşıma, yüzde 852 büyüme ile doğum günü mekanları oldu.

6 SANİYEDE BİR KLİMA MONTAJ TEKLİFİ

Bu seninin hız rekoru talep oluştuktan 6 saniye sonra gelen bir klima montaj teklifiyle yaşandı. 4 teklifi en hızlı şekilde tamamlayan iş ise 24 saniye ile TV led değişimi hizmetinde oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön