20 / 05 / 2024

Arsa kuralarını bekleyenlere müjde! il il tarih tarih açıklandı

Arsa kuralarını bekleyenlere müjde! il il tarih tarih açıklandı

TOKİ'nin çok geniş kapsamlı başlattığı İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinde arsa kuralarını bekleyenlerin heyecanı yarından itibaren diniyor. Konut kiralarının akabinden arsalara geçilmesi kuraya girecek insanlar tarafından heyecanla takip ediliyor. İşte detaylar



TOKI, Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarafından kurulan ve kamu-özel sektör işbirliği ile konut ve yerleşim alanlarının geliştirilmesi amacıyla kurulan bir kuruluştur. TOKI, özelleştirme programı kapsamında kurulmuş ve Türkiye'deki konut sorununu çözmeyi hedefler.Bu projeler arasında kentsel dönüşüm, yerleşim alanlarının yenilenmesi, konut yapımı ve satışı gibi projeler bulunabilir.

Arsa kuralarını bekleyenlere müjde! il il tarih tarih açıklandı
Kentsel dönüşüm, şehirlerdeki eski ve ağırlaşmış konut ve yerleşim alanlarının yenilenmesi ve geliştirilmesi sürecidir. Bu süreç, insanların daha iyi yaşam koşulları sunmak, kentsel alanların verimliliğini ve güvenliğini artırmak ve şehirlerin sosyal, ekonomik ve çevresel açıdan daha iyi yönetilmesini sağlamak amacıyla yapılır. Kentsel dönüşüm, kamu ve özel sektör işbirliği ile yapılabilir.

EYT'de önemli ayrıntı! Bunu yapmayan prim hakkı yanacak

Samsung ve Huawei işbirliği! 180'e varan 5G patentini Huawei'ye devrediyor!

Apple MacPro'larda bir ilk! Hafıza yükseltebileceksiniz


Geri Dön