21 / 05 / 2024

Arsago, Türkiye'nin en büyük arsa markası olma hedefinde güçlü adımlar atıyor!

Arsago, Türkiye'nin en büyük arsa markası olma hedefinde güçlü adımlar atıyor!

Arsago, doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyenlere güvenli ve erişilebilir arsa hizmetleri sunarak Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul markası haline geliyor. İşte ayrıntılar...



Arsago, doğayla buluşmayı ve aynı zamanda güvenli bir yatırım yapmayı hedefleyen bireyler için mükemmel bir çözüm sunmaktadır. Şirket, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde benzersiz projelerle faaliyet göstermektedir. İzmir Bergama, Muğla Akyaka, İstanbul Şile, Kırklareli İğneada ve Bursa Karacabey gibi yerlerdeki projeleriyle Arsago, doğayla uyumlu yaşam alanları ve yüksek getiri avantajı sağlayan arsalar sunmaktadır.

Arsago'nun sunduğu arsa ve arazi yatırım hizmetlerinde sürdürülebilir kalite anlayışı ön plandadır. Şirket, müşterilerine güven veren, inovatif çözümler sunarak sektöre yön verme hedefindedir. Arsago'nun 4000'den fazla mutlu müşterisi ve 150 kişilik profesyonel ekibi, şirketin lider konumunu güçlendirmektedir. Aynı zamanda Arsago, topluma ve çevreye katkıda bulunmak için sosyal sorumluluk projelerine de destek vermektedir.

Arsago, Türkiye nin en büyük arsa markası olma hedefinde güçlü adımlar atıyor!

Go Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Gazi Koçak, Arsago'nun Türkiye'nin en büyük arsa markası olma hedefiyle çalıştıklarını belirtti. Koçak, gayrimenkul sektöründeki bilgi ve tecrübelerini Arsago çatısı altında birleştirdiklerini ve müşterilere kolay ve güvenilir bir arsa satın alma deneyimi sunmayı amaçladıklarını söyledi. Ayrıca, kamu ve özel sektör yatırımlarının yoğun olduğu bölgelerde müşterilere kazançlı yatırım imkanları sağladıklarını vurguladı.

Arsago, doğada yaşam ve yatırım için arayışta olan bireylere kolaylık ve güvenilirlik sunarak sektörde öncü bir konuma sahip olmayı hedefliyor. Şirketin yenilikçi çözümleri ve başarılı projeleri, doğayla bütünleşmek ve güvenli bir yatırım yapmak isteyenlere ideal seçenekler sunmaktadır.

DASK, 26.5 Milyar TL'yi aşan tazminat ödemeleriyle dikkat çekiyor!
ABD'de tüketici kredileri Nisan ayında beklentileri aştı!
Doların gözü döndü durmuyor! Kızgın boğa gibi 35 TL'ye fırlayacak!

Geri Dön