02 / 05 / 2024

29 - 05 - 2017 Tarihli arşiv haberleri - 111 Haber

KİPTAŞ Pendik Dolayoba projesi ile 332 konut geliyor!

KİPTAŞ Pendik Dolayoba projesine başlıyor. 332 dairelik KİPTAŞ Dolayoba konut projesi, 2019'un ikinci yarısında teslim edilecek...

Pera GYO'dan genel kurul işlemlerine ilişkin bildirim!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı genel kurul işlemlerine ilişkin bildirimi KAP'ta yayınladı. Bildiride Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği uyarınca yapılan özel durum açıklaması yer aldı.

Şanlıurfa'da konuta zam yolda!

İnşaat sektöründe son zamanlarda yapılan zamlar konut sektörünü de etkiledi. Konut fiyatlarına yakında yüzde 30'dan başlayan zamların gelmesi bekleniyor.

Vogue Bomonti Evleri fiyat!

Vogue Bomonti projesinde teslimler 2018 yılında yapılacak. Projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerinde toplam 60 daireye yer veriliyor...

Bahçeyaka Evleri Ispartakule fiyat bilgisi!

Sur Yapı Bahçeyaka Evleri yedi blokta toplam 317 konuttan meydana geliyor. Projede daire fiyatları 294 bin 300 TL'den başlıyor...

TUSKON iddianamesi kabul edildi!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında hazırlanan kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile iş adamları Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de bulunduğu iddianame kabul edildi.

Life Point 101 güncel fiyatlar!

Life Point 101 Evleri 2018 yılının sonunda sahiplerine teslim edilecek. Projede fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor. Proje 3 bin 558 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor...

Ds Mersa Proje Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Ds Mersa Proje Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Savaş Demir tarafından kuruldu.

Akfen Bulvar Loft Ankara konut fiyatları!

Akfen Bulvar Loft Ankara konut fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimler 2018 yılında gerçekleşecek...

Körfez GYO'dan özel durum açıklaması!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Balıkesir Edremit'te Körfez Termal Devremülk Projesi Ticari Alan Satışı yapıyor. Ticari niteliklik tesisin piyasa değeri 6.300.000 TL+KDV olarak belirtiliyor.

Bulvar Atakent Evleri fiyat bilgisi!

Beş blok olarak hayata geçirilen Bulvar Atakent projesinde teslimler 2018 yılında gerçekleşecek. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Yenitepe İzmir Evleri ne zaman teslim?

Yenitepe İzmir Evleri 20 blokta toplam 1.533 daireden meydana geliyor. Yenitepe İzmir fiyat listesi 156 bin TL'den başlıyor...

Reysaş GYO 3 milyon 861 bin TL'ye proje yaptıracak!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Kocaeli İli Çayırova İlçesi'nde yer alan gayrimenkulün kaba inşaatını 3 milyon 861 bin TL'ye yaptıracak.

Nevadium Batıkent Evleri ne zaman teslim?

Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. ortaklığı ile yükselen Nevadium Batıkent projesi Ankara'da hayata geçirildi. Projede fiyatlar 180 bin TL'den başlıyor...

Zera Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zera Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Zeki Kartal ve Abdurrahman Oğuz ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Saydan Çelik Yapı İnşaat Makina Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saydan Çelik Yapı İnşaat Makina Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bugün ile Bülent Saydan tarafından kuruldu.

Kördallar İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kördallar İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuncay Emeç tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Torbalı’da tapu işlemlerinin 26 binin üzerinde çıkması bekleniyor!

İnşaat sektörünün giderek ivme kazandığı Torbalı'da Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’ndeki işlemler arttı. Kentte yıl içinde bu işlemlerinin 26 binin üzerine çıkması bekleniyor.

İma Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İma Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Erhan Çelebi ve Bessam Yıldırım ortaklığından 18 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Açelya Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Açelya Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Atasay Kamer tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sur Çelik Kapı, Carved modeliyle dikkat çekiyor!

Yaşam alanlarında farklılık arayanlara çözümler sunan Sur Çelik Kapı Carved modeli ile dekorasyonda fark yaratıyor.

Yeniden yapılandırmalarda ödeme tarihleri birleştirilsin önerisi!

TESK Genel Başkanı Palandöken yaptığı açıklamada 6736 sayılı Kanundan doğan borçların ödeme zamanıyla 7020 sayılı Kanundan doğan borçların ödeme zamanının birleştirilmesi gerektiğini söyledi.

Satya Yayalar Projesi ödeme şartları!

Dört bloktan oluşan Satya Yayalar projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirildi. Fiyatların 280 bin TL'den başladığı projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor...

S Seyhan İnşaat Gıda Mekanik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Seyhan İnşaat Gıda Mekanik Turizm Ticaret Limited Şirketi Selim Çınar tarafından 60 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Majeste Constructıon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Majeste Constructıon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Burcu Bal tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hattaş İnşaat Mimarlık Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hattaş İnşaat Mimarlık Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Mahmut Karataş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dubaili yatırımcıdan Karat Bakırköy'de 25 milyon TL’lik yatırım!

Dubai kökenli bir yatırımcı grup Ofis Karat Bakırköy projesinden geçtiğimiz hafta 4 adet dükkan ile büyük metrekareli 2 ofis satın aldı. Projeden 25 milyon TL'lik alımın söz konusu oldu.

Pas Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Pas Tasarım Anonim Şirketi Bilal Sarıtunç, Adnan Çelepi ve Besim Kurtuluş ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Estetik Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Estetik Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şahin Çelik ve Kaan Çelik ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yz Kardeşler İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yz Kardeşler İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zinnur Yılmaz tarafından 800 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.