02 / 05 / 2024

24 - 06 - 2017 Tarihli arşiv haberleri - 71 Haber

İzmir markalı konut projeleriyle yükseliyor!

İzmir, gayrimenkul sektöründe atağa geçti. Hayata geçirilen konut projeleri gölgenin değerini artırıyor.

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı'nın inşaatı başladı!

Geçtiğimiz Mart ayında ihalesi gerçekleştirilen Kaynarca-Tuzla Metro Hattı'nın inşaat çalışmaları başladı.

Antakya Aksaray Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Antakya Belediyesi Aksaray Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeleri imzalama devam ediyor.

TOKİ 8 yılda 31 bin dar gelirliyi ev sahibi yaptı!

Bakanlığa bağlı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü ve TOKİ arasında imzalanan protokolle 2009'da başlatılan "Sosyal Konut Projesi" ile 31 bin 277 dar gelirli vatandaş ev sahibi oldu.

Isparta Yaşayan Otogar'da son durum!

Isparta Belediyesi tarafından 6 Mart’ta ihale edilen Yaşayan Otogar projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor

Konut projeleri çadırlarda satılıyor!

Pazarlamada her gün yeni bir trend ortaya çıkıyor. Farklı lokasyonlarda yeni müşterilerle buluşma isteği, yeni stratejiler bulmaya olanak sağladı. Çadırlarda hızlı tüketimden tekstile, kuyumdan konut satışına çok geniş bir yelpazede satış gerçekleşiyor.

Ulaşım yatırımları gayrimenkulü değerlendiriyor!

Yeni ulaşım projeleri hız kesmeden devreye alınıyor. Yapılan ya da planlama aşamasında olan yeni metro, tramvay ve teleferik hatları gayrimenkul değerlerini de yüzde 50'lere varan oranlarda artırıyor.

Sur Yapı Semt Bahçekent satılık ev fiyatları!

Semt Bahçekent projesi daire ve dükkanlardan oluşuyor. İstanbul Başakşehir Hoşdere bölgesinde yükselen Semt Bahçekent projesinde daireler 2019 yılının sonunda teslim edilecek...

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

Şile Yeni Otobüs Terminali hizmete açıldı!

Şile Yeni Otobüs Terminali vatandaşların hizmetine açıldı, açılışa Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Hulusi Şentürk de katıldı.

Koz Mesa Evleri Kozyatağı daire fiyatları!

Koz Mesa projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Mesa Mesken A.Ş. imzası taşıyan projede daire fiyatları 642 bin TL'den başlıyor...

Pendik Ahmet Yesevi İmar uygulaması askıda!

Pendik Ahmet Yesevi Mahallesi İmar Uygulama çalışması tamamlandı ve 13 Temmuz 2017 tarihine kadar bir ay süreyle askıya çıkarıldı.

Metrolife Evleri Sinpaş güncel fiyatlar!

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Metrolife projesi, İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de inşa ediliyor. Sinpaş Metrolife projesi 544 konuttan oluşuyor...

Ataşehir Emekevler 2. kura çekilişi 28 Haziran'da!

Emekevler Atapark Konutları 2. Kura Çekilişi 28 Haziran tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Siverek'te yatırımlar hız kesmiyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir özveri göstererek çalışmalarını tam hız ilerleten Büyükşehir Belediyesi, Siverek'in gelişimi ve dönüşümü için de yeni projeler hayata geçiriyor

Küçükçekmece Port Royal Evleri fiyatları!

Babacan Holding imzası taşıyan Babacan Port Royal projesi İstanbul Küçükçekemce Sefaköy'de hayata geçirildi. Projede 50 ay vade farksız ödeme yapılabiliyor...

Yabancılar en çok Emlak Konut hissesi alıyor!

BİST-100 Endeksi haftalık sonuçları açıklandı. BİST-100'deki yükseliş rekor seviyeye ulaştı. Verilere göre, yabancıların bu dönemde en çok net alım ve net satış yaptıkları ilk beş hissede Emlak Konut GYO bulunuyor.

We Haliç Konutları Gaziosmanpaşa fiyat listesi!

We Haliç Konutları 58 bin 500 metrekare alan üzerine Ilgın İnşaat tarafından inşa ediliyor. Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen We Haliç projesinde fiyatlar 219 bin 800 TL'den başlıyor...

Katar krizi Türk inşaat yatırımcılarını endişelendirdi!

Katar krizi, yatırımları bulunan Türk şirketlerini zora sokmaya başladı. Katar'da milyarlarca dolarlık yatırımların durma noktasına geleceği uyarısında bulunuldu.

Kağıthane Tempo City satış fiyat listesi!

Tempo City Evleri İstanbul Kağıthane'de Sur Yapı imzasıyla yükseliyor. İki blok olarak planlanan Tempo City projesinde fiyatlar 592 bin 200 TL'den başlıyor...

Bahçeyaka Ispartakule Konutları satış fiyatları!

Sur Yapı imzasıyla İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de hayata geçirilen Bahçeyaka projesi 1+1'den 4+1'e kadar konut alternatifleri sunuyor. Projede dairelerin fiyatları 294 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Hakkari'de dükkan kiraları 2 bin 500 TL'den başlıyor!

Hakkari'nin Merkez ilçesi Cumhuriyet Caddesi'nde kira fiyatları ise 2 bin 500 TL'den başlıyor, büyüklüğüne göre 10 bin TL'ye kadar çıkıyor. Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, bölgedeki gelişimlerden bahsetti.

Bornova Folkart İn City Evleri fiyatları!

Bornova Folkart İn City Evleri fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin 2019 yılının sonuna doğru teslim edilmesi planlanıyor...

Ankara Eymir Aile Yaşam Merkezi bu yıl açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gölbaşı Belediyesi'nin yeni projeleri bu yıl hizmete girecek.

Şehrin mimarisi psikolojiyi etkiliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında yapısal yoğunlaşmanın ve şehrin mimarisinin psikoloji üzerindeki etkilerinden bahsetti.

Çorum'a yeni spor tesisleri inşa ediliyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çorum Belediyesi önemli projeler hayata geçiriyor.

Günlük ev kiralamalarına sıkı takip!

İstanbul'da günlük veya haftalık olarak kiralanan evlere Emniyet ve Maliye tarafından yeni düzenlemeler geliyor. Tebliğe göre, kiralar banka aracılığıyla tahsil edilecek.

Akzirve Gayrimenkul hedef büyüttü!

Akzirve Gayrimenkul CEO'su İbrahim Maasfeh, projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Maasfeh, ''Satış hızı son derece dengeli, yatırımcı tarafından prim beklentisi karşılanan projeler gerçekleştireceğiz" diye konuşuyor.

Bursa Büyükşehir'e kamulaştırmalardan 70 milyon TL gelir!

Büyük bütçeli projelerle Bursa’yı geleceğe taşıyan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Sıcaksu bölgesinde kamulaştırılan 142 bin metrekarelik alanın sadece yüzde 15’inin satışından 70 milyon TL gelir sağladı.

Gaziantep Kemal Köker Viyadük Köprüsü yıkılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, artık şehrin trafik yükünü kaldıramayan ve eskiyen Kemal Köker Viyadük Köprüsünü yıkıyor.