02 / 05 / 2024

17 - 07 - 2017 Tarihli arşiv haberleri - 145 Haber

JETHAT ile emlak ofisleri müşteri toplayacak!

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet.com, JETHAT ile sektörde ilk ve tek “dijital sekreter” hizmetini sunuyor. JETHAT ile emlak danışmanlarının müşteri kaçırmasını önleniyor.

ATO'dan 1 milyar 45 milyon avroluk yatırım semineri!

Ankara Ticaret Odası’nda Avrupa Birliği (AB) Katılım Öncesi Yardım Aracı IPARD-II Programı kapsamında, yatırım yapmak isteyen işletmelere verilecek 1 milyar 45 milyon Avro tutarındaki mali desteğe ilişkin seminer verildi.

Düzce tramvay projesi ihaleye çıkıyor!

Düzce’de İstanbul Caddesinin araç trafiğine kapatılması projesinin ardından cadde üzerinde raylı sistem projesi için çalışmalar tüm hızıyla başladı.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Haziran'da 0.39 puan arttı!

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi , son dört aydır gösterdiği hızlı iyileşme ve artışı, Haziran ayında da sürdürdü. Bileşik Endeks, Haziran ayında, bir önceki aya göre 0,39 puan artış gösterdi.

Çukurova Balkon teslim için gün sayıyor!

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi teslim için gün sayıyor. Eylül'de teslim edilecek projede daire fiyatları 386 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Uşak kura sonucu listeleri 18 Temmuz 2017!

TOKİ Uşak kura sonucu listeleri 18 Temmuz 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Fikri Işık'tan Anıtkabir'in yapılaşmaya açıldığı yanıtı!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, TBMM'de bir grup gazetecinin sorularını yanıtladı. Anıtkabir'in yapılaşmaya açıldığı iddialarına Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'tan yanıt geldi.

Ege Yapı Kordon Kağıthane fiyat bilgisi!

Kordon İstanbul projesinde daire, ofis ve ticari alanlar bulunuyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Polat Holding'ten Macaristan’a konut projesi!

Polat Holding, Macirastan'da yeni yatırıma hazırlanıyor. 300 milyon euroluk konut yatırımı hayata geçirecek. Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Adnan Polat, proje ile ilgili bilgi verdi.

Kayabaşı Rekreasyon Alanı'nın değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Kayabaşı Rekreasyon Alanı'nın değerleme raporu yayınlandı.

Çukurova Balkon fiyat listesi 2017!

Çukurova Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi 261 adet daireden meydana geliyor. Proje 19 ve 20 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. İşte Çukurova Balkon fiyat listesi 2017...

Akıllı mobilya çağı başlıyor!

Günümüz mobilyalarının sadece mobilya değil, yüksek teknolojili birer tasarım objesi olduğu bir gerçek. Bu farkındalıkla da uzun dönemli stratejilerle sürekli kendini yenileyen markaların gündemini Endüstri 4,0 meşgul ediyor.

Yeniköy Konakları Güzeltepe ödeme şartları!

İstanbul Eyüp Alibeyköy'de Güzeltepe Mahallesi'nde hayata geçirilen Yeniköy Konakları projesi 24 ay sonra teslim edilecek. Projede fiyatlar 585 bin TL'den başlıyor...

İzmir Kuş Cenneti'nden otoyol geçeceği iddiaları TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay, İzmir Kuş Cenneti'nde doğal yaşamı ve sit alanlarını olumsuz etkileyecek projeler yapılacağı yönündeki iddiaları TBMM gündemine taşıdı..

ABD'nin altyapısı çürüyor!

ABD'deki yollar ve raylar bozuk ve tehlikeli. Bu durum ekonomik büyümeye de olumsuz etki ediyor. Başkan Donald Trump teşviklerle özel sektörü altyapı yatırımlarına kazanmayı deniyor.

Sancaktepe Sinpaş Metrolife fiyat 2017!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Sinpaş Metrolife projesi İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor. İşte Sancaktepe Sinpaş Metrolife fiyat 2017...

Mapfre Sigorta yeni binasına taşındı!

Mapfre Sigorta, müşterilerine daha iyi ve daha hızlı hizmet vermek amacıyla yeni binasına taşındı.

AvivaSA, BES’te gayrimenkule yatırım imkanı sunuyor!

Bireysel emeklilik ve hayat sigortaları sektörünün lideri AvivaSA, BES katılımcılarının yatırım yaptıkları varlıklar arasına, yüksek kira geliri ve değer artışı potansiyeli taşıyan gayrimenkulleri ekleyen ilk şirket oldu.

Turkish Cargo Taksim'de ofis açtı!

Turkish Cargo, Taksim'de şehir ofisi açtı. Bireysel müşteriler için açılan ofis, THY'nin Harbiye Satış binasında bulunan Mini Port ofisinden yapılabilecek.

Yiğitoğlu Grup gayrimenkul sektöründe!

Yiğitoğlu Grup, 60 yıllık tecrübesini gayrimenkul sektörüne taşıyor. Yiğitoğlu Grup, ilk projesini Çeşme Dalyan’da hayata geçiriyor.

Hasankeyf'e 200 yataklı yurt binası inşa edilecek!

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından Hasankeyf ilçesinde yapılacak olan 200 yataklı yurt binası için ortak çalışma başlatıldı.

Aqua City Denizli ödeme planı!

Toplam 904 konuttan meydana gelen Aqua City projesinde daire fiyatları 291 bin 200 TL 'den başlayarak değişiyor. İşte Aqua City Denizli ödeme planı...

İşte Kate Upton'ın 5.25 milyon dolarlık malikanesi!

ABD’li mankenlerden Kate Upton, nişanlısı Justin Verlander ile Beverly Hills’te 5.25 milyon dolara malikane satın aldı. İşte, Kate Upton'ın 5.25 milyon dolarlık malikanesi...

TOKİ Isparta Keçiborlu teslimleri başlıyor!

TOKİ Isparta Keçiborlu projesinde yer alan 167 adet konut için teslimler bugün itibariyle başlıyor

Bodrum Kalesi yıkılıyor mu?

Dün sosyal medya Bodrum Kalesi ve Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi’nin kısmen yıkılacağı iddasıyla çalkalandı. İddia sahibi Aykut Özet anlatıyor...

Tual Bahçekent Dağ Mühendislik ev fiyatları!

Tual Bahçekent Evleri Dağ Mühendislik imzasıyla yükseliyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri bulunan projede fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Malatya TOKİ başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Malatya projesinde yer alan 1 adet konut için başvurular 18 Temmuz-31 Temmuz tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Şahinbey Güzelvadi başvuru tarihi!

TOKİ Şahinbey Güzelvadi'de yer alan 1 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Vergi tekniği raporunun tebliği!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Bünyamin Doğrusöz, bugünkü yazısında Vergi tekniği raporunun sonradan tebliği ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o haber...

Esta Construction gayrimenkule giriş yaptı!

2006 yılından beri Rusya’da birçok projeye imza atan Esta Construction, 5 yeni gayrimenkul projesine başlıyor. Firma 5 yatırımın 4’ünü İstanbul'da, birini Marmaris’te hayata geçirecek.