03 / 05 / 2024

23 - 10 - 2018 Tarihli arşiv haberleri - 139 Haber

Arsa almak için 160 bin TL çekti, hayatının şokunu yaşadı!

İzmir Karabağlar'da yaşayan N.A., Menderes’ten arsa almak için bankadaki birikimini çekmek istedi ancak hayatının şokunu yaşadı...

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nde inşaat sürüyor!

Aksaray Belediyesi ile TOKİ'nin işbirliğinde hayata geçirilen, istihdam başta olmak üzere bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak 375 milyon TL’lik Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi projesi inşaat çalışmaları sürüyor.

Riva Düşler Vadisi fiyat!

Riva Düşler Vadisi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Galatasaray Spor Kulübü'nün Riva arsası üzerinde hayata geçiriliyor.

Konut kredisi kullanmadan önce bilinmesi gerekenler!

Bankalardan konut kredisi kullanmadan önce en uygun konut kredisi seçenekleri nasıl bulunur? Konut kredisine peşinat ödemek şart mıdır? Konut kredisi için zorunlu evraklar nelerdir?

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede inşa ediliyor?

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. 

Van'da depremin izleri kentsel dönüşümle silindi!

Van'da 2 yıl önce meydana gelen deprem sonrasında başlatılan kentsel dönüşüm programı kapsamında, güvensiz binaların yıkılıp, depreme dayanıklı binalar inşa edildi.

Kuveyt Türk Bankası konut kredi faizlerini indirdi!

Kuveyt Türk Bankası bugün itibari ile konut kredisi faiz oranlarında indirim yaptı. Kuveyt Türk Bankasının güncel konut kredisi faiz oranlarını ne oldu?

Gayrimenkulde dijital devrim!

Gayrimenkulde dijital bir devrim başlatıldı.Sektörün borsalaşmasıyla birlikte vatandaş artık tapusunu, evinin değerini, üzerinde tahsis edilmiş hakları tek bir sistem üzerinden takip edebilecek. 

TOKİ 4 ilde zemin etüt raporu hazırlatacak!

Ankara, Burdur, Gaziantep ve Muğla İllerinde Zemin Etüd Raporları Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Garanti ev kredisi hesaplama 2018!

Garanti Bankası konut kredisi ürünleri kapsamında yüzde 2,55’den başlayan faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor. Garanti Bankasının konut kredisi faiz oranlarının detayları neler?

ICBC Bank konut kredisi masrafları 2018!

ICBC Bank Yeni Evim konut kredisi ürünü kapsamında kapsamında yüzde 2 faiz oranından konut kredisi kullandırıyor. İşte Yeni Evim Konut Kredisi koşullarını ve krediye ek uygulanan masrafları...

Kocaeli Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise açılıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise'yi hizmete açıyor.

Yapı Kredi Bankası konut kredisi hesaplama 2018!

Son iki hafta içerisinde konut kredisi faiz oranlarında indirim yapan bankalar arasına Yapı Kredi,Bankası da eklendi. Yapı Kredi Bankasının indirimden sonra güncel faiz oranlarını Kredi Pazarı araştırdı.

Ulaşımda askıya alınan ve öncelik verilen yatırımlar mecliste!

Ulaştırma Bakanlığı'nın askıya aldığı ve öncelik verdiği yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Tekirdağ Büyükşehir'in yatırımları değerlendirildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçede hayata geçirdiği yatırımlar masaya yatırıldı.

Devre mülk şirketleri artık ayaklarını denk almalı!

Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Genel Başkanı Aziz Koçal, iki senede bir isim değiştiren, şirketin içerisini boşaltan bazı devre mülk firmalarının tüketicileri mağdur ettiğini fakat Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulunun Temmuz'da bu şirketlere ciddi cezalar verdiğini söyledi.

Ebru Şallı evinin kapılarını takipçilerine açtı!

Türk model, sunucu ve pilates eğitmeni Ebru Şallı, evinin kapılarını takipçilerine açtı. İşte Şallı'nın oğlu Beren ve Pars ile yaşadığı ev...

TOKİ Taşköprü Emekli başvuruları başladı!

TOKİ Kastamonu Taşköprü projesinde yer alan 204 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Mina Başaran'ın öldüğü jet kazasıyla ilgili yeni gelişme!

Başaran Holding'e ait uçağın İran'da düşmesiyle 11 kişinin yaşamını yitirdiği kazayla ilgili ön rapor hazırlandı. TC-TRB kuyruk tescilli uçağın iki motorunun çarpma anıyla ilgili detaylar anlatıldı.

TF Varlık Kiralama 500 milyon dolarlık kira sertifikasının getiri ödemesini yaptı!

TF Varlık Kiralama, 500 milyon dolar nominal tutarlı, 5 yıl vadeli, 6 ayda bir kupon ödemeli kira sertifikalarının dokuzuncu getiri ödemesi gerçekleştirildi...

Sancaktepe Adres Koru ödeme bilgisi!

Sancaktepe Adres Koru ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. 312 konut ve 37 ticari üniteden meydana gelen projede satışlar devam ediyor. 

Vav Turizm Ve Seyahat Acentalığı Ticaret Limited Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

Vav Turizm Ve Seyahat Acentalığı Ticaret Limited Şirketi Sultangazi Şubesi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Prime Eğitim Danışmanlığı Turizm Ve Seyahat Acenteliği Limited Şirketi kuruldu!

Prime Eğitim Danışmanlığı Turizm Ve Seyahat Acenteliği Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilgekaan Gürbüz ve Fatih Oğuzhan Birinci ortaklığında kuruldu. 

Ajda Pekkan’ın doğduğu yalı satıldı!

Sanatçı Ajda Pekkan’ın doğup büyüdüğü aile yadigârı yalı el değiştirdi. 82 yıl önce inşa edilen yalının 2.5 milyon dolara doktor çifte satıldığı öğrenildi.

Bahira Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahira Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Özüak tarafından kuruldu. 

Alsaqar Turizm Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsaqar Turizm Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Alı Alsaqar tarafından kuruldu. 

Mirasçıların Vergisel Yükümlülükleri Rehberi 2018 metni!

Ölüm halinde mirasçıların yapması gereken işlemlere yönelik hazırlanan "Mirasçıların Vergisel Yükümlülükleri Rehberi" güncellendi. İşte Mirasçıların Vergisel Yükümlülükleri Rehberi 2018 metni..

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi açıldı!

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi bugün Şişli'de 9 milyon 314 bin 759 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Koza Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Koza Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Tesa Yapı Livza Zeytinburnu projesi!

Tesa Yapı Livza Zeytinburnu projesi İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu'nda hayata geçiriliyor. Toplamda 101 adet daireden meydana gelen projede  2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor.