02 / 05 / 2024

21 - 06 - 2018 Tarihli arşiv haberleri - 101 Haber

Mavera Villaları fiyat!

Mavera Villaları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Topuzlar Yapı tarafından hayata geçirilen projede ikiz villalar bulunuyor.

Mynar Life Residence fiyat bilgisi!

Mynar Life Residence fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Fiyap İnşaat imzasını taşıyan projede 74 konut 1 ticari alan bulunuyor.

Sancaktepe Muhit 2 projesi!

Sancaktepe Muhit 2 projesi hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor.  İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilecek projede satışlar Eylül'de başlayacak.

Nef Sancaktepe satış ofisi!

Nef Sancaktepe satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

İmar barışında izlenecek yol!

Yapı kayıt belgesi, 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için veriliyor. Peki, imar barışına nasıl başvurulur? İmar barışında izlenecek yol nedir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İmar sorununu çözdük!

İmar sorununu çözdüklerini ifade eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Ataşehir'deki mitingte halka seslendi.

Prefabrik evlere en çok talebin olduğu il Antalya!

Prefabrik evler en çok Antalya'da tercih edildi. Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, "Antalya bölgesindeki talep artışında Aksu ilçesinde açılışını gerçekleştirdiğimiz satış ofisimizin büyük katkısı oldu." dedi...

Venezia ÇarşıPazar kira fiyatları!

Venezia Mega Outlet üzerinde 2 kattan meydana gelen proje 20 bin metrekare alan üzerinde 580 satış noktasından oluşacak. Venezia ÇarşıPazar kira fiyatları haberimizde yer alıyor. 

İmar barışı süresi!

İmar barışı kapsamında mevzuata aykırı yapılara yapı kayıt belgesi alınabiliyor. Peki, imar barışı süresi nedir? Başvurular ne zamana kadar yapılacak, belge ne zamana kadar geçerli olacak?

Vakıf GYO esas sözleşme değişikliği tescillendi!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın esas sözleşme değişikliği onaylandı ve bugün Ticaret Sicil Gazetesi'nde ilan edildi...

Arnavutköy'de imar barışına yoğun ilgi!

İmar Barışı ile 13 milyon konutun imar ve iskan sıkıntısı sona eriyor. Düzenlemeye kısa sürede büyük ilgi gösteren Arnavutköylüler, başvurularını Arnavutköy Belediyesi’nde yapıyor.

Bilkent Şehir Hastanesi'nde kabul süreci başladı!

Avrupa'nın en büyük sağlık kampüsü projesinde yapımı tamamlaman Bilkent Şehir Hastanesi'nin kabul süreci, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş'ün de katıldığı programla başlatıldı...

Hüseyin Acun Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Acun Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Acun tarafından kuruldu. 

Kurumsal Konsept Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurumsal Konsept Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Ersoy tarafından kuruldu. 

Tesla Su Pompa Teknolojileri Ve Otomasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tesla Su Pompa Teknolojileri Ve Otomasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Şaziye Özdemir tarafından kuruldu. 

Altun 2 Güneş Enerjisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun 2 Güneş Enerjisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaya bedeli ile Türkan Altun tarafından kuruldu.

Binlerce pilot ve hostes Arnavutköy'e taşınıyor!

Atatürk Havalimanı 29 Ekim'den itibaren kademeli bir şekilde kapatılıyor. Bu sebeple Beylikdüzü, Ataköy, Sefaköy gibi semtler de yaşayan pilotlar ve hostesler Yeni Havalimanı'na yakın yerlere taşınıyor.

Tellioğlu Erok İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Erok İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Erol Öztel ve Oktay Yener ortaklığında kuruldu. 

Shahın Ve Albarrak İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shahın Ve Albarrak İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sıf Eddın Shanın tarafından kuruldu. 

Norveç'te yıkılması istenen ev görenleri şaşırttı!

Norveç'te cephesi çirkin göründüğü için yıkılması istenen ve komşularının imza topladığı evin içini görenler herkes çok şaşırdı....

Plt Ay İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plt Ay İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Akdeniz ve Yücel Palut ortaklığında kuruldu. 

Ms Güner Yapı Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ms Güner Yapı Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Güner tarafından kuruldu. 

Vezneciler ve Halkalı Metro hatlarının ihalesinde sona gelindi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Arnavutköy’e Vezneciler Metro hattı ve Halkalı Metro hattı olmak üzere 2 hat yapılacağını ve bu hatların ihalesinin yıl sonuna kadar tamamlanacağını belirtti.

Sur Yapı Muhit 2 projesi Eylül'de satışta! Yeni proje!

Sur Yapı Muhit Sancaktepe'nin devamı olan Muhit 2 projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Reysaş GYO'nun arsası üzerinde yükselecek projede satışlar Eylül ayında başlayacak.

Genç Sanat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Sanat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile İlker Bayraktar ve Üzeyir Demirel ortaklığında kuruldu. 

Casprum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Casprum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Güney tarafından kuruldu.

Nvz Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nvz Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Bulut tarafından kuruldu. 

Fsm 34 İnşaat Metal Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsm 34 İnşaat Metal Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Çalışkan tarafından kuruldu. 

Tda Yapı Emlak Organizasyon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tda Yapı Emlak Organizasyon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Shadı Khalıl tarafından kuruldu. 

Mira Group İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mira Group İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ljına Tarabıchı tarafından kuruldu.