02 / 05 / 2024

12 - 02 - 2019 Tarihli arşiv haberleri - 124 Haber

Furnitecture Studio Mimarlık İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Furnitecture Studio Mimarlık İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda Irmak Haraccı ve Yasemin Diker Attaroğlu ortaklığında kuruldu.

Karmod, Küba'da prefabrik yapılar kurdu!

Karmod Satış Koordinatörü Necmettin, "110’un üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştirme başarımızın yanına Küba’yı da ekleyerek bu ülkede proje gerçekleştiren sektörün ilk markası olmaktan gurur duyduk" dedi...

Abba Mühendislik Makina İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Abba Mühendislik Makina İnşaat Ve Malzemeleri Enerji Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Abba Mühendislik Makina İnşaat'ın merkezi Üsküdar'a taşındı. 

Tıger Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıger Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 360 bin TL sermaye bedeli ile Abderrahmane Ferganı ve Toufık Benrekıa ortaklığında kuruldu. 

Kocatürk Film Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocatürk Film Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alper     Yanar tarafından kuruldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: TOKİ küçük sanayi sitelerini inşa ediyor!

Türkiye Esnaf Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Küçük sanayi sitelerinin inşasında TOKİ'yi etkin olarak kullanıyoruz'' dedi.

Gulf Travel Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Gulf Travel Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdolrahman Falamarzı ve Parvız Musayev ortaklığında kuruldu. 

Sarıkuzu Seyahat Turizm Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sarıkuzu Seyahat Turizm Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih're 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Sarıkuzu tarafından kuruldu. 

Aspect İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Aspect İnşaat Turizm Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Başar tarafından kuruldu.

Rusya'da 80 yaşındaki kadın kiracısını parçalayıp buzdolabına koydu!

Rusya'nın Uzak Doğu Bölgesi'nde 80 yaşında bir kadının buzdolabından 52 yaşındaki kiracısının organları bulundu...

Dinç Dekorasyon Yapı İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinç Dekorasyon Yapı İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Resül Dinç tarafından kuruldu. 

Duydal Turizm Otelcilik Ve Denizcilik Limited Şirketi kuruldu!

Duydal Turizm Otelcilik Ve Denizcilik Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Bora    Duydal tarafından kuruldu. 

Bermuda Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bermuda Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kadir     Öztürk  tarafından kuruldu.

Okden İnşaat Otelcilik Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Okden İnşaat Otelcilik Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Deniz İşvardır tarafından kuruldu. 

Uzmanel İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzmanel İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat     Kök tarafından kuruldu.

Çekmeköy'deki askeri alanın imar planı değişikliği TBMM gündeminde!

İstanbul Çekmeköy'deki askeri alanın imar planı değişikliği TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tekin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

HSBC’den büyük konut kredisi faiz indirimi!

HSBC Bank en yüksek konut kredisi faiz oranını kullandıran bankayken faiz oranlarında 45 puan indirme gitti.

Bfl Denizcilik Danışmanlık Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bfl Denizcilik Danışmanlık Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile K.Serkan Yüksel tarafıdan kuruldu. 

Göreme'deki otel inşaatı durduruldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Göreme'deki otel inşaatının durdurulduğunu açıkladı. Açıklamada, ''Peribacalarına yakın bir noktada, 2 pafta 9423 parselde başlatıldığı belirlenen inşaat durdurulmuştur'' ifadeleri kullanıldı.

Müteahhitlerden eski binalar için uyarı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, binaların çökmesinde sadece kullanılan malzemenin değil kaçak kat çıkılmasının da etkili olduğunu söyledi ve eski binalar için uyardı.

Cahit Turhan'dan 3'üncü havalimanı iddialarına cevap!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, İstanbul'da hizmete açılan yeni havalimanıyla ilgili iddialara yanıt verdi.

Chocolate Mimarlık Ve Mağazacılık Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Chocolate Mimarlık Ve Mağazacılık Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arzu   Özkaymak tarafından kuruldu. 

Adana Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü binasının tahliyesi TBMM'de!

Yıkılma tehlikesi bulunan Adana Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü binasının neden tahliye edilmediği TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sümer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Reform Msn İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Msn İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Çetin tarafından kuruldu.

Kamu binalarında depreme dayanıklılık testi yapılması mecliste!

İzmir'de Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların binaları için depreme dayanıklılık testi yapılıp yapılmadığına ve depreme karşı alınan önlemler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi inşaatını tamamladığı Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Rakik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rakik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlkay     Marangoz tarafından kuruldu. 

Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Koçar tarafından kuruldu. 

Akiş GYO'nun Erenköy gayrimenkulü için olağanüstü kanun yoluna başvuruldu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü için ‘Yargılamanın Yenilenmesi' talebi ile olağanüstü kanun yoluna başvurdu...

İzmir'deki kamu binalarının depreme dayanıklılığı meclis gündeminde!

İzmir'de Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların binaları için depreme dayanıklılık testi yapılıp yapılmadığına ve depreme karşı alınan önlemler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...