29 / 04 / 2024

Arthur&Miller'dan gayrimenkul danışmanlığı hizmeti!

Arthur&Miller'dan gayrimenkul danışmanlığı hizmeti!

Arthur&Miller, ING Bank müşterilerine gayrimenkul danışmanlığını hizmeti veriyor



ING Bank'ın "Özel Bankacılık" müşterilerine sunduğu ayrıcalıklar arasında yer alan özel gayrimenkul danışmanlığını hizmetini, Arthur&Miller Real Estate üstlendi. 

Sahip olduğu "VIP Hizmet" vizyonu ile sektöründe fark yaratmayı hedefleyen Arthur&Miller Real Estate, ING Bank'ın Özel Bankacılık müşterilerine, gayrimenkul danışmanlığı hizmeti sunacak. ING Bank ile Arthur&Miller Real Estate arasında yapılan anlaşma gereği, bankanın özel müşterileri, gayrimenkul alım&satımı ve kiralaması ile ilgili her konuda, Arthur&Miller'ın Gayrimenkul Uzmanları'na danışabilecek. 

Arthur&Miller Real Estate, hizmet yaklaşımındaki farkını ortaya koyacak yeni bir işbirliğine daha imza attı. Yapılan anlaşma gereği, ING Bank'ın özel bankacılık müşterilerine sunduğu hizmetler kapsamında, gayrimenkul konusundaki her türlü danışmanlık hizmeti, Arthur&Miller Real Estate tarafından verilecek.

ING Bank ile gerçekleştirilen işbirliği hakkında bilgi veren Arthur&Miller Real Estate Ticari Emlak ve Proje Koordinatörü Ali Özlük, bu birlikteliğin, Arthur&Miller'ın sahip olduğu hizmet vizyonu ile birebir örtüştüğünü vurgulayarak, "ING Bank'ın özel bankacılık müşterileri, gayrimenkul konusunda ihtiyaç duyacakları her türlü danışmanlık hizmetlerine artık kolayca ulaşabilecekler" dedi. Yapılan işbirliği gereği, ING Bank Özel Bankacılık Müşterilerinin, şubeler aracılığıyla kendilerine ulaşarak, bünyelerindeki gayrimenkul uzmanlarından anında destek alabileceklerini belirten Özlük, Arthur&Miller Real Estate'in önümüzdeki dönemde de, mevcut hizmet vizyonuyla paralel, yeni projeler ve iş ortaklıkları gerçekleştirmeye devam edeceğini söyledi. 

Arthur & Miller Real Estate'in ING Bank ile başlattığı işbirliği hakkında detaylı bilgi, www.arthur-miller.us adresinden veya (0212) 351 17 17 numaralı telefondan alınabilir.

Arthur & Miller Gayrimenkul Danışmanlığı Hakkında:

10 yılı  aşkın süredir Türkiye'de gayrimenkul sektöründe hizmet veren Arthur&Miller'ın; merkez ofis dışında şu anda İstanbul,  Ankara  ve Bodrum'da toplam 8 franchise ofisi bulunuyor. Ofis sayısı yerine, "VIP Hizmet" yaklaşımı ve girişimci adayını koruyan franchise sistemi ile sektörde fark yaratan firma; ticari ve konut gayrimenkul hizmetlerinden, yabancı uyruklu müşterilerine yönelik gayrimenkul ve yerleştirme hizmetlerine, başta turistik bölgeler olmak üzere villa ve dairelere yönelik kısa süreli kiralama hizmetlerinden, gayrimenkul ile ilgili her türlü problemin çözümüne kadar geniş bir yelpazede müşterilerine danışmanlık sunuyor.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Arthur&Miller'dan ING müşterilerine özel hizmet
ING Bank ile Arthur&Miller Real Estate geliştirdikleri işbirlikleri sonucunda özel bir çalışmaya imza attı. 10 yılı aşkın bir süredir Türkiye'de gayrimenkul sektöründe hizmet veren Arthur&Miller, ING Bank'ın özel bankacılık müşterilerine sunduğu hizmetler kapsamında gayrimenkul konusundaki her türlü danışmanlık hizmetini verecek.
ING Bank ile gerçekleştirilen işbirliği hakkında bilgi veren Arthur&Miller Real Estate Ticari Emlak ve Proje Koordinatörü Ali Özlük, bu birlikteliğin, Arthur&Miller'ın sahip olduğu hizmet vizyonuyla birebir örtüştüğünü vurgulayarak, "ING Bank'ın özel bankacılık müşterileri, gayrimenkul konusunda ihtiyaç duyacakları her türlü danışmanlık hizmetlerine artık kolayca ulaşabilecekler" dedi. Yapılan işbirliği gereği, ING Bank, özel bankacılık müşterilerinin, şubeler aracılığıyla kendilerine ulaşarak, bünyelerindeki gayrimenkul uzmanlarından anında destek alabileceklerini belirten Özlük, önümüzdeki dönemlerde yeni projeler gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.
Milliyet


Geri Dön