14 / 05 / 2024

Artık işsiz kalmayacaklar! KPSS'den 65-66-68 alanlara müjde!

Artık işsiz kalmayacaklar! KPSS'den 65-66-68 alanlara müjde!

KPSS'den alınan 65 ve üstü puan alanlar, Pamukkale Üniversitesi'nde işbaşı yapabilecek. Başvuru koşullarını karşılayan vatandaşlar, tespit edilen pozisyonlarda iş yapabilecekler. İşte tüm detaylar.



PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ 405 PERSONEL İSTİHDAM EDECEK

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü, üniversitenin türlü birimlerinde istihdam edilmek için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4'üncü maddesinin B fıkrasına Nazaran 405 sözleşmeli personel alımı olacağını söyledi. Alım işlemleri, 2022 KPSS (B) grubu puan sıralaması baz alınarak olacak ve yazılı-sözlü sınav olmayacak. Söz konusu duyuruya başvuruda bulunmak için KPSS puan yeterliliği aranacak. Eczacı unvanı haricindeki pozisyonlar için de sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Artık işsiz kalmayacaklar! KPSS den 65-66-68 alanlara müjde!

BAŞVURU TARİHİ DUYURULDU

Başvurular şahsen olacak olup, posta kanalıyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru yapamayacak adaylar noter vesilesi ile vekalet verebilirler. Adayların gerçeğe aykırı belge veya beyanda bulunmaması gerekmektedir ve duyuruda söylenen belgeleri ibraz etmeleri zaruridir. Adaylar tercih ettikleri pozisyon ve çalışma yeri hususuna tamamen kendi sorumluluğundadır. Birden fazla pozisyona başvuru yapılmayacak. Şahsen başvuru tarihleri 13 Nisan 2023'ten 5 Mayıs 2023'e kadar sürecektir. 

Bu şartları taşıyorsanız hemen memur olabilirsiniz! 1512 personel alınacak! Bu habere hemen bakın

Dakikalar içerisinde şarj olan Xiaomi 13 Ultra herkesi hayran bırakacak! İşte özellikleri ve fiyat listesi

Son dakika.. Tüm asgari ücretle çalışanları ilgilendiriyor! 9 bin 591 TL oldu


Geri Dön