12 / 05 / 2024

Artık YouTube Shorts üzerinden de para kazanılabilecek! 

Artık YouTube Shorts üzerinden de para kazanılabilecek! 

YouTube, Shorts üzerinden para kazanabilmenin önünü açıyor. Özellik, TikTok platformunda da kullanılıyor. İşte ayrıntılar...



Dünyanın en büyük içerik platformlarından birisi olan YouTube, son senelerde yakaladığı başarıyla içerik üreticilerin en çok tercih ettiği platform olmaya devam ediyor.  İçerik üreticileri için büyük bir gelir kapısı haline gelen Youtube, kazancını da katlayarak çoğalttı. Şirket, kendisini ara ara zorlayan rakip şirketleri geçmek için onların silahını kullanmaya hazırlanıyor.

YouTube, Shorts üzerinden para kazanma özelliğini test ediyor!

YouTube, günümüzde özellikle gençler için para kazanmanın en büyük adreslerinden birisi oldu. Diğer taraftan şirket, içerik üreticilerinin daha çok para kazanması için çeşitli çalışmalar yapıyor. Bu konuda son deneme ise TikTok’a benzer bir özellik içeriyor.

YouTube, içerik üreticilerinin Shorts’ta para kazanmasını sağlayacak bir özelliği aktif etmek için emek harcıyor. Shorts, 2023’ten itibaren YouTube İş Ortağı Programı ile birlikte ortak bir çalışma yürütecek. Bu ortaklıkla birlikte bu bölümde reklamlardan para kazanabilmenin yolu açılmış olacak.


Geri Dön