05 / 07 / 2024

Artık YouTube Shorts üzerinden de para kazanılabilecek! 

Artık YouTube Shorts üzerinden de para kazanılabilecek! 

YouTube, Shorts üzerinden para kazanabilmenin önünü açıyor. Özellik, TikTok platformunda da kullanılıyor. İşte ayrıntılar...



Uzun vadeli para kazanma projesi!

YouTube Shorts yaklaşık 18 ay önce piyasaya çıkmıştı. Geçtiğimiz sene YouTube, Shorts’un “uzun vadeli bir para kazanma projesi” olduğunu açıklamıştı. Görünen o ki şirket, yavaş yavaş bu adımları atmaya başladılar. Alınan bilgilere göre bu alan günde 30 milyar görüntülenme elde ediyor.

Shorts'a bir özellik daha eklenecek!

YouTube’un yeni Shorts özelliği bununla da sınırlı kalmayacak. Şirket, kullanıcıların hoşuna giden müzikleri daha kolay bulabilmesi için önemli bir özelliği devreye almak için uğraş veriyor. Platfrom getireceği özellikle beğendiğiniz müzikleri kullanıcılara doğrudan YouTube Music oynatma listesine ekleme imkanı sunacak.

YouTube Shorts nedir?

TikTok ile kısa ve eğlenceli videoların popüler olmasının ardından Instagram’da Reels özelliği ile benzer bir sistem oluşturmuştu. Şimdi bu akıma Youtube da Shorts ile katıldı.

YouTube Shorts, en fazla 60 saniye uzunluğunda  olan ve dikey formatta çekilen videolardır. Shorts, Türkçe kelime karşılığı olarak “Kısa Videolar” anlamı taşımaktadır. Ayrıca içeriklere eklemek için ücretsiz kullanılabilecek bazı şarkılar yer almaktadır. Bunlara ilave olarak, Shorts ile kullanıcılar videoların kayıt hızını hızlandırabiliyor ve yavaşlatabiliyorlar.

Vivo X Fold Plus görüntüleri paylaşıldı!

Teknosa'dan Samsung Galaxy Tab S7 tabletlerde dev kampanya! İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Vatan Bilgisayar'dan Samsung Galaxy A23 telefonlarda dev kampanya! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi


Geri Dön