27 / 05 / 2024

ASELSAN çok sayıda yüksek maaşlı personel alacak! KPSS şartı yok!

ASELSAN çok sayıda yüksek maaşlı personel alacak! KPSS şartı yok!

ASELSAN, bünyesindeki açığı kapatmak amacıyla personel alımı yapacağını açıkladı. Açık kadrolar belli olurken, KPSS şartının talep edilmediği öğrenildi.



BAŞVURU DETAYLARI

Söz konusu kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların, ASELSAN tarafından belirlenen şartları karşılamaları gerektiği belirtildi. Bu nedenle, mühendislik alımlarında, elektrik, elektronik, haberleşme, havacılık, uzay, makine ve endüstri mühendisliği gibi bölümlerden mezun olmak şartı talep edildiği öğrenildi. Farklı pozisyonlar için ise farklı mezuniyet koşullarının talep edildiği bildirildi.

ASELSAN çok sayıda yüksek maaşlı personel alacak! KPSS şartı yok!

Bunun yanı sıra, ilgili kadrolara müracaat etmek isteyen adaylardan deneyim, program bilgisi, yaş gibi çeşitli kriterler de istendiği ve bu kriterlerin resmi internet sitesinde yayımlandığı aktarıldı. Aynı zamanda, ASELSAN, işe alım çerçevesinde güvenlik soruşturması da yapmaktadır ve bu soruşturmadan geçemeyen kişilerin kurumda çalışmasının mümkün olmadığı kaydedildi.

BAŞVURULAR NEREYE YAPILACAK?

Başvurular, ASELSAN'ın resmi internet sitesinde yer alan ‘kariyer’ bölümünde yapılacağı ifade edildi.

DAHA FAZLA DETAYA ULAŞMAK VE BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

BİM’de Xiaomi robot süpürge 11 bin 499 TL’ye, tezgahaltı buzdolabı 2 bin 899 TL’ye, çift kişilik çarşaf 149 TL’ye düştü!

Vakıfbank’tan sürpriz açıklama! Vakıfbank müşterileri göz atsın!

Emeklilik sisteminde yeni gelişme! Milyonları sevindirecek müjdeler peş peşe açıklandı!

Geri Dön