26 / 06 / 2024

Asgari ücret hakkında flaş gelişme

Asgari ücret hakkında flaş gelişme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son olarak 5500 TL'ye yükseltilen asgari ücreti Ocak ayından bir kez daha güçlü şekilde yükseltmek istediklerini ifade etti.



Milyonlarca asgari ücretli vatandaş, asgari ücretten gelecek iyi haberleri bekliyor. Son olarak ocak ayında 5500 TL'ye çıkarılan asgari ücretle ilgili güzel haberi önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Erdoğan asgari ücreti ocak ayında yeniden güçlü bir şekilde artırmak istediklerini dile getirdi. 

Yıl başından bu yana artış gösteren enflasyon ve beraberinde gelen zamlar sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan kararı ile asgari ücrete zam yapılmıştı. 4 Temmuz haziran ayı enflasyonun açıklanmasından sonra asgari ücret, yılın ikinci yarısı için 5 bin 500 TL’ye çıkarılmıştı. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika açıklaması yaptı. Erdoğan’dan yeni asgari ücret açıklaması geldi. Haberin detaylarını haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön