16 / 05 / 2024

Asgari ücret için temmuzu beklemeye gerek kalmayacak! Seçimden hemen sonra

Asgari ücret için temmuzu beklemeye gerek kalmayacak! Seçimden hemen sonra

Asgari ücrete zam ile ilgili sevindiren bir gelişme yaşandı. Kulislerde, asgari ücretin geçerlilik tarihi temmuz ayı olsa bile seviyesinin seçim öncesi ilan edilebileceği beklentisi oluştu.



Her iki kesimin de sıkıntıda olduğu bir dönemde yapılan seçimde, beklenenin aksine hem parlamento hem de Cumhurbaşkanlığı için kurulan sandıkta, iktidarın yer aldığı ittifak öne çıktı. Yani, muhalefetin propaganda döneminde simgeleştirdiği soğan ve et fiyatları, seçmen tercihinin kendi lehine çevirmesine yetmedi.

Ekonomim'de yer alan habere göre, iktidar kanadı da yeni katılanların yarısından fazlasının oyunu almak zorunda olduğu için, ikinci turun çantada keklik olmadığının bilincinde. Bu yüzden yeni seçime 10 gün kala propaganda döneminde yeni ekonomik vaatlerle seçmenin karşısına çıkacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön