29 / 04 / 2024

Asgari ücret için temmuzu beklemeye gerek kalmayacak! Seçimden hemen sonra

Asgari ücret için temmuzu beklemeye gerek kalmayacak! Seçimden hemen sonra

Asgari ücrete zam ile ilgili sevindiren bir gelişme yaşandı. Kulislerde, asgari ücretin geçerlilik tarihi temmuz ayı olsa bile seviyesinin seçim öncesi ilan edilebileceği beklentisi oluştu.



Türkiye’nin ekonomik sorunlar yaşadığı bir dönemde hem sabit gelirliler, hem de çiftçiler büyük sıkıntı yaşıyor. Büyük bölümünü sabit gelirlilerin oluşturduğu tüketicilerin karşılaştıkları hayat pahalılığının önemli kısmının gıda kaynaklı olması, dikkatlerin çiftçilere yönelmesini neden oluyor.

Buna karşılık çiftçiler ise maliyetleri yüksekliği sebebiyle yeterince kazanamadıkları gibi, elde ettikleri hasılatın çoğu zaman masrafların karşılanmasına bile yetmemesinden şikayetçi durumdalar.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön