30 / 06 / 2024

Asgari ücret ve emekli promosyonundan sonra bu sefer herkesi üzecek zam! Hepimiz ödüyorduk

Asgari ücret ve emekli promosyonundan sonra bu sefer herkesi üzecek zam! Hepimiz ödüyorduk

Asgari ücret ve emekli promosyonlarına zam gelmesiyle birlikte çeşitli kalemlerde de artışlar devam ediyor. Son olarak ise neredeyse hepimizin yaptığı bir ödemeyle ilgili dikkat çeken bir zam haberi geldi. Gelin birlikte detaylara bakalım.



Aidat artışlarına bağlı olarak site sakinlerinin sorun yaşamamaları için genel kurullara katılmasının önem taşıdığını belirten İlknur Kovaç Bayraktar, “Aidatların, site yönetimleri tarafından değil, genel kurulda kat malikleri tarafından oylanarak belirlendiğine dikkat çekerek, geçen yıla göre aidatlarda çok ciddi artışlar olduğunu söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön