07 / 05 / 2024

Asgari ücret zammında herkesi sevindiren gelişme!

Asgari ücret zammında herkesi sevindiren gelişme!

Milyonlarca vatandaş, asgari ücrete yapılacak olası bir zammı beklerken Ankara'dan gelen haber herkesi sevindirdi. Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşerek rakamları sundu.



Asgari ücretli vatandaş enflasyon altında ezilmesi nedeniyle yapılacak yeni bir zammı bekliyor. Vatandaşların Ankara'dan dört gözle haber beklediği sırada çok önemli bir gelişme yaşandı.

ERDOĞAN VE TÜRK İŞ BAŞKANI GÖRÜŞTÜ

Dünya Gazetesi'nden Mehmet Kaya'nın haberine göre Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezinde Türk-İş Başkanı Ergün Atalay ile görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Temmuz ayı içinde asgari ücrete bir artış olması yönünde yeşil ışık geldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön