01 / 05 / 2024

Asgari ücret zammında sevindiren gelişme!

 Asgari ücret zammında sevindiren gelişme!

Milyonlarca vatandaş, asgari ücrete zam yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. Son görünüm asgari ücrete zam yapılacağı yönünde. Üstelik bu zam, asgari ücret komisyonu toplanmadan dahi yapılabilir.



Türkiye'de enflasyon rakamlarının can yakmaya başlamasının ardından hükümet üyeleri de asgari ücret zammını yeniden dillendirmeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha önce gerçekleştirdiği açıklamada, yılın ortası geldiğinde böyle bir zammı vatandaştan esirgemeyeceklerini söylemişti. Bu zamla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. 

BAKANLIK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, asgari ücret zammıyla ilgili çalışmaları Haziran ayı sonunda tamamlamak için tam mesai yapıyor. Asgari ücrete ne kadar zam yapılacağı belirsizliğini korumakla beraber, zamla ilgilli çok önemli bir gelişme yaşandı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön