16 / 05 / 2024

Asgari ücrete ara zam müjdesi! İşte oranı belirleyecek tek detay

Asgari ücrete ara zam müjdesi! İşte oranı belirleyecek tek detay

EYT'lilere ilk maaş, bayram ikramiyesi ve asgari ücrete ara zam ile ilgili flaş gelişme. Çalışan milyonların merak ettiği soruları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin canlı yayında paylaştı. İşte tüm detaylar...



Önümüzde çözülecek dosyalar var. Taşeron işçiler sorununu çözeceğiz. Sosyal devlet politikaları devam edecek.

Toplu sözleşme sürecine geçişte rahmetli Ecevit'in yeri çok önemli. Asgari ücretten vergi kaldırmayı da parti programına koymuştu ama yapamadı, yapmak bize nasip oldu.

EYT'DE MAAŞLAR NE ZAMAN YATACAK? 
(Maaşların Temmuz hatta Eylül ayına sarkacağı iddiaları) Espri yapmıyorlar değil mi? Bunu söyleyenler cehaletinden söylüyor. Para sorunu vesaire yok. Türkiye'nin kaynak sorunu yok. Yaklaşık 1,5 milyon insan müracaat etti. Bu insanların maaşının bağlanması konusunda olağanüstü çalışıyoruz. Dün akşam bir yasa teklifi verdik. Maaş bağlanma işinde çalışan SGK personelimizin fazla mesaisini artırdık. Gece de cumartesi pazar da çalışıyorlar.
Mart ayında müracaat eden herkes Nisan ayında maaşını alacak. Mayıs ayında da müracaat eden herkes maaşını almış olacak. Başvuru yapanlara, maaşınız hesabınıza yattı bildirimi yapılmaya başlandı.
En az emekli maaşını da 7 bin 500 TL'ye çıkardık. Onların işlemleri de yapılıyor. İkramiye işlemleri de yapılıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön