22 / 05 / 2024

Asgari ücrete yine zam geliyor! Resmen belli oldu, asgari ücretliler bir göz atın

Asgari ücrete yine zam geliyor! Resmen belli oldu, asgari ücretliler bir göz atın

Enflasyonun yükselmesiyle birlikte asgari ücretli vatandaşlar da olası bir zam haberini beklemeye başladı. İddiaya göre zam haberinin müjdesini Cumhurbaşkanı Erdoğan son yapılan MKYK toplantısında verdi.



Türkiye'de ekonomik anlamdaki sıkıntıyı en fazla yaşayan grupların başında asgari ücretliler geliyor. Doğal olarak asgari ücretli vatandaşlar olası bir zam yapılıp yapılmayacağını da merak ediyorlar. Bu sene içerisinde asgari ücrete iki kez zam yapıldı ve asgari ücret en son olarak 5 bin 550 TL olarak uygulanmaya başladı. Peki üçüncü zam ne zaman gelecek? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön