27 / 04 / 2024

Asgari ücrette rakam belli oldu! Bakan bizzat açıkladı

Asgari ücrette rakam belli oldu! Bakan bizzat açıkladı

Milyonlarca çalışanın gözü kulağı yeni asgari ücret zammına çevrildi. Bakan Bilgin yeni zamla ilgili net rakam verdi. İşte tüm detaylar...



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, bu akşam yaptığı açıklama ilgili milyonlarca asgari ücretli çalışan ve emekliyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin ilk kez zam oranlarını bu kadar net paylaştı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücret artışı hakkında açıklamalar yaptı ve "Temmuz ayında yapacağız ve aşağı yukarı 500 dolar bazında bir oran olacak" diye konuştu. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön