28 / 04 / 2024

Athletic-O Towers fiyatları!

Athletic-O Towers fiyatları!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Athletic-O Towers

Athletic-O Towers fiyatları 131 bin liradan başlayarak değişiyor. 630 adet dairenin yer aldığı Dumankaya Athletic-O Towers projesinde konut teslimleri 2016 yılının Kasım ayında yapılıyor...




Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor olan  Athletic-O Towers  projesi İstanbul Bahçeşehir bölgesinde Modern Vadi Evleri projesinin üçüncü etabı olarak inşa ediliyor. Athletic-O Towers Bahçeşehir projesi 2 kule olarak yükseliyor.


Athletic-O Towers fiyatları öncesinde proje detaylarına yer verelim. Dumankaya Athletic-O Towers projesi 630 adet konuttan meydana geliyor. Athletic-O Towers Bahçeşehir projesinde kuleler 28 ve 32 katlı olarak inşa ediliyor.


Dumankaya Athletic-O Towers projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Athletic-O Towers Bahçeşehir projesinde konutların ödemeleri banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor.



Athletic-O Towers fiyatları!


28 katlı kulenin satışa çıktığı Athletic-O Towers fiyatları 131 bin liradan başlayarak değişiyor. Dumankaya Athletic-O Towers projesinde konutların 2016 yılının Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Dumankaya Athletic-O Towers projesinde yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, spor alanları, yüzme havuzu, buhar odası, sauna, fitness merkezi, kapalı otopark, dinlenme alanları gibi sosyal imkanlar bulunuyor.



Athletic-O Towers nerede?

Athletic-O Towers adres : Sanayi Mah., Hoşdere-Bahçeşehir Yolu No:22, Esenyurt/Istanbul - Europe



Athletic-O Towers iletişim

Tel  : 0212 672 88 98 

Web: http://www.dumankaya.com/


projeye sor



Geri Dön