29 / 04 / 2024

Audi A3 Sedan'ın fiyatı ne kadar oldu? Yeni yılda zamlandı mı? İşte Audi A3 Sedan 5 Ocak 2023 fiyat listesi...

Audi A3 Sedan'ın fiyatı ne kadar oldu? Yeni yılda zamlandı mı? İşte Audi A3 Sedan 5 Ocak 2023 fiyat listesi...

Audi, Ozan 2023 fiyat listesini paylaştı. A3 Sedan'ın fiyatı da belli olmuş oldu. Peki Audi A3 Sedan, 2023'ün Ocak ayında kaç TL'den alıcı bulacak? İşte detaylar...



2023 yılıyla birlikte otomobil fiyatlarının nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyordu. Birçok marka yeni fiyat listelerini paylaştı. Fiyatlarına zam yapanlar kadar geçtiğimiz aya yakın fiyatlar açıklayanlar da oldu. Fakat genellikle bu ay 2023 model yerine yine 2022 tescil yıllı araçların satışa çıktığı görüldü. Peki Audi A3 Sedan'ın fiyatı ne kadar oldu? İşte  İşte Audi A3 Sedan 5 Ocak 2023 fiyat listesi...

Audi A3 Sedan'daki farklı teknolojiler ve sürücü asistan sistemleri, diğer şeylerin yanında kaçınma hareketi, hızlanma ve frenlemeyi destekliyor. Bu sayede, uzun yolculuklarda ve şehir trafiğinde sürüş konforu belirgin bir şekilde artmış oluyor.

Audi A3 Sedan ın fiyatı ne kadar oldu? Yeni yılda zamlandı mı? İşte Audi A3 Sedan 5 Ocak 2023 fiyat listesi...

Audi A3 Sedan, opsiyonel MMI touch ile MMI navigasyon plus gibi sezgisel kullanım için tasarlandı. Standart Audi sanal kokpit plus ve opsiyonel head-up gösterge ekranı, sürüş yapan kişinin doğrudan görüş alanında ilave bilgilerin görüntülenmesine imkan sağlıyor. Standart 12,3 inç Audi sanal kokpit plus, çok parlak siyah bir yüzeye yerleştirilirken görüntü açısından da dikkat çekmeyi başarıyor.

Audi A3 Sedan'a ilk bakışta petek görünümlü çarpıcı radyatör ızgarasına sahip geniş Audi Singleframe dikkat çekiyor. Yan tarafta, kesintisiz omuz çizgisi Audi A3 Sedan'ın uzunluğunu ortaya çıkarmak için arka kapıya kadar uzanıyor. Ayrıca aracın geniş iz genişliği, otomobile atletik bir karakter kazandırıyor.

Peki, Audi A3 Sedan fiyatları ne durumda? Audi A3 Sedan kaç lira oldu? İşte Audi A3 Sedan 5 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön