02 / 05 / 2024

Audi A4 Sedan'da görülmemiş fiyatlar! 2023 Audi A4 Sedan 2 milyon TL'ye ulaştı!

Audi A4 Sedan'da görülmemiş fiyatlar! 2023 Audi A4 Sedan 2 milyon TL'ye ulaştı!

Audi'de zamlar dur durak bilmiyor. 2023 model Audi fiyatları aldı başını gidiyor. Son olarak A4 Sedan'a yapılan zamla birlikte otomobilin fiyatı 2 milyon TL'ye yaklaştı. İşte detaylar...




Sıfır km otomobil fiyatları yükselmeye devam ederken Audi de zamlar peş peşe geliyor. Alman otomobil üreticisi Nisan ayını da zamla karşıladı. Audi A4 Sedan'n başlangıç fiyatı 2 milyon TL'ye yaklaştı. İşte 2023 Audi A4 Sedan güncel fiyat listesi....

Audi A4 Sedan da görülmemiş fiyatlar! 2023 Audi A4 Sedan 2 milyon TL ye ulaştı!

Audi A4 Sedan özellikleri ve fiyatı

Dış tasarımda yenilenen bir gövdeyle showroomlardaki yerini alan Audi A4 Sedan her zamankinden daha sportif bir görünümle karşımıza geliyor. İç mekanda ise bol miktarda alan ve ambiyans aydınlatma paketleri gibi isteğe bağlı özellikler kullanıcıları karşılıyor.  Orta konsolda geniş, pratik bir saklama bölmesi bulunuyor. Standart ambiyans aydınlatma ve okuma ışıkları da yine bu alanda yer alıyor.

Audi A4 Sedan da görülmemiş fiyatlar! 2023 Audi A4 Sedan 2 milyon TL ye ulaştı!

Audi A4 Sedan'da isteğe bağlı olarak yer alan sürücü asistan sistemleri daha güvenli bir yolculuk için sürücüye destek oluyor. Şehir asistanı paketi; Park sistemi plus ve geri görüş kamerası gibi sistemler sayesinde sürücü ve diğer yolcular güvenli sürüşün keyfini sürüyor.

Audi A4 Sedan fabrika değerlerine göre 100 km'de ortalama 4.8 litre yakıt tüketimine sahip. Ayrıca otomobil 0'dan 100 km/sa hıza 7,4 saniyede çıkıyor. 

Peki Audi A4 Sedan'ın teknik özellikleri neler? İşte Audi A4 Sedan teknik özellikleri ve Nisan 2023 fiyat listesi...


Geri Dön