03 / 05 / 2024

Audi A5 Cabrio kaç TL oldu? İşte A5 Cabrio 14 Aralık 2022 fiyat listesi...

Audi A5 Cabrio kaç TL oldu? İşte A5 Cabrio 14 Aralık 2022 fiyat listesi...

 Audi A5 Cabrio'nun Aralık ayında fiyatı kaç TL oldu? İşte Audi A5 Cabrio, 14 Aralık 2022 fiyat listesi...



Geniş hava girişleri ve krom çıtalar Audi A5 Cabrio'nun ön kısmına sportif bir görüntü oluşturuyor. Yanlarda, orta ağırlıkta kapı eşikleri aracın sportifliğine vurgu yapıyor. Arkanın genişliği, difüzör üzerindeki mat alüminyum gümüş renginde yatay kaplama ve trapez tasarımlı egzoz uç borularıyla daha dikkat çekici bir hal alıyor. 

Audi lazer ışıklı Matrix LED farlar bu araçta da standart olarak geliyopr.. Audi lazer ışığı fara göre gözle görülür oranda daha fazla güvenlik sağlıyor. 50 km/saate kadar hızlarla giderken tavan 15 saniye içinde açılabiliyor ve 18 saniye içinde de tekrar kapatılabiliyor. Ayrıca 370 litrelik oldukça geniş bir bagaj kapasitesi bulunuyor.

Audi A5 Cabrio kaç TL oldu? İşte A5 Cabrio 14 Aralık 2022 fiyat listesi...

İç tasarım

İlerici yapıya sahip iç tasarım, yüksek kaliteli işçilik malzemeleri, son teknoloji ürünü bilgi-eğlence platformu ve standart ortam aydınlatma paketi plus ile eşsiz bir hale bürünüyor. İsteğe bağlı Audi design selection ve S line iç görünüm paketleri kullanılarak iç mekana ek olarak görsel aksanlar da eklenebiliyor. Audi A5 Cabrio'daki isteğe bağlı dinamik direksiyon, otomobilin direksiyon oranını ve direksiyon gücünü araç hızına göre her an hassas bir şekilde ayarlayabiliyor. 

Peki Audi A5 Cabrio ne kadar? Audi A5 Cabrio fiyatları kaç TL? İşte Audi A5 Cabrio 14 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön