05 / 05 / 2024

Audi Q3 Sportback'e dev zam! İşte Audi Q3 Sportback 23 Aralık 2022 fiyat listesi

Audi Q3 Sportback'e dev zam! İşte Audi Q3 Sportback 23 Aralık 2022 fiyat listesi

Audi Q3 Sportback'in Aralık ayında fiyatı ne kadar zamlandı? İşte  Audi Q3 Sportback, 23 Aralık 2022 güncel fiyat listesi...



Audi Q3 Sportback, bir coupé'nin estetik ve duygusal çekiciliğini bir SUV'un gücü ve işlevselliği ile bir araya getiriyor. TFSI teknolojisine sahip güçlü motoru direksiyon başında bol eğlence vadediyor. Bagaj bölmesinin hacmi 410 ile 1.280 litre arasında farklılık gösteriyor. İsteğe bağlı elektrikli bagaj kapağı, bir ayak hareketiyle rahatça açılabiliyor.

Sekizgen tasarımlı büyük Singleframe ızgara ve yan hava girişleri, Q3 Sportback'in ön kısmına ayrı bir hava katıyor. Yandan bakıldığı zaman coupé benzeri silüet hemen dikkat çekiyor. Arka bölümün özellikleri arasında ise akıcı, eğimli tavan çizgisi, alçak arka cam ve keskin hatlara sahip arka lambalar yer alıyor. Dış tasarıma kişisel zevklere göre belli eklemeler yapılabiliyor.

Arka koltuk sırası ilaveten üç kişilik alan sunarken, 130 mm ileri ve geri hareket ettirilebiliyor ve üçe bölünmüş sırtlıklarının açısı yedi aşamada ayarlanabiliyor. 

Audi orijinal aksesuarları günlük işleri pratikleştiren kolay özellikler sunuyor. Örneğin bisiklet rafı ile bisikletlerin rahatça taşınmasına olanak sağlanıyor.

Peki Audi Q3 Sportback'in teknik özellikleri neler? İşte Audi Q3 Sportback teknik özellikleri ve 23 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön