27 / 04 / 2024

Auidi RS 6 Avant'ın fiyatı aynı kaldı! İşte Auidi RS 6 Avant 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Auidi RS 6 Avant'ın fiyatı aynı kaldı! İşte Auidi RS 6 Avant 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Auidi RS 6 Avant modelinin Aralık ayı fiyatı açıklandı. Aracın fiyatının bir önceki ayla aynı olduğu görüldü.. İşte, Auidi RS 6 Avant 18 Aralık 2022 fiyat listesi…



Auidi RS 6 Avant,  yüksek günlük kullanılabilirlikten ödün vermeden bir tasarım sunuyor. RS uyarlanabilir havalı süspansiyon, hem uzun mesafe konforu hem de maksimum performans için özel olarak üretildi. Çok sayıda RS'e özgü unsurları barındıran Audi RS 6 Avant'ın dış görünümü görenleri etkilemek için özel olarak tasarlandı. Aracın arka ucu, RS tamponu, entegre RS difüzör ilavesi ve dinamik tavan kenarı spoyleri ile oldukça dikkat çekici bir görünüme sahip. Önde ve arkada genişletilmiş tekerlek kemerleri bulunan daha geniş gövde, Audi çerçevesiz Singleframe ızgara, RS tampon ve geniş yan hava girişleri, çarpıcı RS tasarımına farklı bir hava katıyor.

Spor plus koltuklar, önde sağlam bir destek sunuyor ve yüksek kaliteli eşkenar dörtgen desenli veya isteğe bağlı olarak koltuk havalandırmalı petek desenli delikli döşeme seçenekleri dikkat çekiyor. MMI dokunmatik ekran yüzeye tamamen entegre edilmiş; antrasit Alüminyum Race standart kaplamalar ve gri veya kırmızı opsiyonel iki adet RS tasarım paketi, etkileyici tasarıma oldukça sportif bir görünüm kazandırıyor.

Arka koltuklar katlandığında 1.680 litreye kadar çıkan bagaj kapasitesi kullanıcılara büyük bir alan açarak kolaylık sağlıyor. Ayrıca işi daha da kolaylaştırmak adına bagaj bölmesi kapağı bir ayak hareketiyle kontrol edilebiliyor.

Auidi RS 6 Avant'ın teknik özellikleri neler? İşte, Auidi RS 6 Avant'ın teknik özellikleri ve 18 Aralık 2022 fiyat listesi…


Geri Dön