02 / 05 / 2024

AUTOBEST ödüllü Seat Leon’a çılgın zam geldi! Leon’un yeni fiyatını görenler çok şaşırdı!

AUTOBEST ödüllü Seat Leon’a çılgın zam geldi! Leon’un yeni fiyatını görenler çok şaşırdı!

Seat, haziran ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi. Bu kapsamda, Leon modeline büyük zam geldiği görüldü.



Seat’ın Türkiye’de en çok satılan ve en sevilen modellerinden biri olan Leon’un haziran ayı fiyatı belli oldu. Seat, tüm modellerinin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı. Peki, Seat Leon’un yeni fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

GÖZ ALICI DİZAYN

Seat Leon’daki elmas kesim ön ızgara ve Full LED mercekli ön farlar. Arka bölüm yer alan ve uçtan uca uzanan ‘Infinite LED’ arka farlar. Bu araç, her zamankinden fazla baştan çıkarıcı. Akıcı yüzeylerle beraber dinamik çizgiler daha canlı ve daha sportif bir ruh taşıyor. Seat Leon, yırt edici çizgileri ve enerjisi ile beraber dururken bile kendini öne çıkaran bir araç.

AUTOBEST ödüllü Seat Leon’a çılgın zam geldi! Leon’un yeni fiyatını görenler çok şaşırdı!

HEPSİNİ YAPMAK İÇİN YENİ BİR YOL

İşleri daha kolaylaştırmaya yardımcı olan akıllı dokunuşlar. Anahtarsız giriş sistemi, Seat Leon’a yaklaştığınız zaman otomatik olarak kapıların kilidini açar. Park ısıtıcısı yardımı ile Leon'un önceden tercih ettiğiniz sıcaklıkta ısınacak. Yolculuğa çıktığınız zaman telefonunuzu kolay bir şekilde şarj etmek için kablosuz şarj ünitesine yerleştirebilirsiniz. Uzun bir araç yolculuğuna mı çıkacaksınız? Hiç endişe etmenize gerek yok. Yorgunluk tespit sistemi, tüm yol boyunca zinde kalmanızı sağlayacak. Gitmek istediğiniz yere ulaştığınız zaman ise direksiyonu otomatik park asistanına bırakabilirsiniz. Otomatik park asistanı ile en dar yerlere kolay bir şekilde park etmenin keyfini çıkarın.

Peki, Seat Leon’un teknik özellikleri neler? Yeni fiyatı ne kadar oldu? İşte merak edilen detaylar...


Geri Dön