27 / 04 / 2024

Avlu Balıkesir’de ticari alanlar 1 ay içinde açılacak!

Avlu Balıkesir’de ticari alanlar 1 ay içinde açılacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Avlu Balıkesir’de ikinci etap çalışmaları başladı. Birinci etaptaki ticari alanların 1 ay içinde açılması planlanıyor.



Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur , AK Parti Balıkesir İl Başkanlığının teşkilat iftarında konuştu. Edip, Büyükşehir’in hizmetleri ve projelerinden bahsetti.


Uğur,  Avlu Balıkesir’de 2. etap çalışmaların 5 Haziran'da başladığını belirtti. Uğur, “Ak Parti’nin geçmişi yerel yönetimlere dayanıyor. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın 1994 yılında İstanbul’da Belediye Başkanı olması ve yaptığı hizmetlerle Türkiye’de yankı buldu duyuldu. 2001’de kurulan AK Parti ile birlikte, 2001’den bugüne kadar AK Parti iktidarı yerel yönetimlerde yaptığı hizmetlerle bugüne kadar geldi. Bizlerde Balıkesir’de bugüne kadar başkanlarımızla uyumlu şekilde AK hizmetlere devam ediyoruz. Avlu Balıkesir artık bitme aşamasına geldi. Ramazanda bütün Balıkesir’e Avlu Balıkesir’i açtık. Hakikaten güzel nefes alacak bir alan oldu. İnşallah 1 ay içinde ticari alanlar açılacak. İkinci etabın ihalesi yapıldı. İkinci etapta Pazartesi günü yer teslimi yapıyoruz. İmarata başlıyor, 250 dönüm bir alan. Yine Çamlıktaki rekreasyon alanımız 350 dönüm. Orasının da inşaatı başladı. Hilal Minareli Camii, kütüphanesi, bilim merkezi, minia Balıkesir’i, cafesiyle, restoranıyla Balıkesir’e nefes alacağı Balıkesir’in marka olacağı işler yaptık.2014 seçimlerinde 5 ilçemizi Cumhuriyet Halk Partisinden aldık. İki merkez ilçeyi de Milliyetçi Hareket Partisinden aldık. 14 ilçe belediye ve bir Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 15 belediye başkanı Balıkesir’de büyük bir başarıya imza attık. Belediye Başkanlarımız can siper hane AK Belediyeciliği  uyguluyorlar uygulamaya devam edecekler, çünkü AK Parti’nin yüzünü yerel yönetimler güldürüyor. Yerel yönetimler başarılı olmazsa merkezi hükümette de başarılı olma şansınız yok” şeklinde konuştu.




Yeni Haber Gazetesi


Geri Dön