02 / 05 / 2024

Avrupa Birliği üyesi 15 ülke doğal gaza tavan fiyat istiyor!

Avrupa Birliği üyesi 15 ülke doğal gaza tavan fiyat istiyor!

Avrupa Birliği (AB) üyesi 15 ülke, AB Komisyonu'ndan, ithal doğal gaza tavan fiyat uygulamaya ilişkin plan hazırlamasını istedi.



Avrupa Birliği ülkeleri ithal doğal gaza tavan fiyat istiyor. Fransa, İtalya, İspanya, Belçika, Hırvatistan, Bulgaristan, Yunanistan, Litvanya, Malta, Polonya, Portekiz, Romanya, Letonya, Slovakya ve Slovenya enerji bakanları, AB Komisyonu Enerjiden Sorumlu Üyesi Kadri Simson'a ortak imzalı bir mektup gönderdi.

Avrupa Birliği üyesi 15 ülke doğal gaza tavan fiyat istiyor!

Söz konusu mektupta, Komisyonun enerji krizine yönelik şimdiye kadarki çabaları ve hazırladığı önlemler takdir edildi. Peki mektupta hangi detaylar dikkat çekti? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön