20 / 05 / 2024

Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro böyle olacak! Elinde 1 euro bile olanlar dikkat

Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro böyle olacak! Elinde 1 euro bile olanlar dikkat

Euro, bugün dolar kuru karşısında yüzde 0,5 değer kazarak yükselişe geçerken son dakika euro ile ilgili Avrupa Merkez Bankası'ndan kritik açıklama geldi. Elinde 1 euro bile olanlar hemen baksın, euro böyle olacak.



EURO KURUNDA SON DURUM 23 KASIM 2022

Son dakika euro kuru milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Euro bugün güne 19,24 liradan başlarken kapanışta 19,4 liraya yükseldi. Euro kuru bugün yüzde 0,21 yükseliş gösterdi. Euro alış fiyatı ise bugün 19,28 liradan kapanış yaptı. Euro dolar paritesi ise 1,0330 seviyesine yükseldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön