03 / 05 / 2024

Ayçiçek yağı ile ilgili yeni gelişme! Artık fiyatlar!

Ayçiçek yağı ile ilgili yeni gelişme! Artık fiyatlar!

Ayçiçek yağı fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Ayçiçek yağı fiyatları düşecek mi? İşte detaylar!



AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI DEĞİŞİYOR MU?  AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI DÜŞECEK Mİ?

Ayçiçek yağı ile ilgili her gelişme vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Yağ fiyatlarını etkileyecek önemli bir gelişme yaşandı. Kırıkkale'de devlet desteği ile tarım arazisine yağlık ayçiçeği eken çiftçi, yağışlardan dolayı verimin arttığı yağışın etkisiyle yüksek verim beklediklerini dile getirdiler.

Ülkemizde bir süredir etkili olan yağışlar yüzleri güldürecek. Yağışlar hem uzun sürdü hem de tarlaları verim açısından olumlu etkiledi. Yağışların yoğun bir şekilde etkili olduğu Kırıkkale'de de yağlık Ayçiçeklerden uzun süredir beklenen müjdeli haber geleceğe benziyor. Çiftçiler ayçiçeklerden yüksek verim beklediklerini söyledi.

Kırıkkale’de çiftçilik yapan Canbekdede Atay (56), devletten destek alarak 40 dönüm araziye yağlık ayçiçeği ektiğini dile getirdi. çiftçi Canbekdede Atay, ülkenin pek çok yerinde tırtıl böceği istilası baş gösterirken tarlalarında da zararlı böceklerin olmadığını söyledi. çiftçi Canbekdede Atay, bu yılki yağışlardan dolayı yüksek verim beklediklerini yineleyerek, tarlalarında zararlı tırtıl böceğinin de olmadığını açıkladı. Devletten destek aldığını ifade eden Ççftçi Canbekdede Atay, "Devletimizin desteği ile verilen tohumla ayçiçeği önerildi bize. Bizde ekimi yaptık şükürler olsun bu yıl iyiye gitti. Emeğimizin karşılığını alacağımızı düşünüyorum. Ayçiçeklerini 40 dönüm araziye ektik. Komşularımıza da önerdik onlarda ayçiçeği ekti. Yağmurda iyi yağdı şükürler olsun dönümüne 200 kilo bekliyoruz. Ama fiyat alımı nasıl olur bilemeyiz ama verim iyi olduktan sonra fiyat çok önemli değil. Bizim için verim önemli. Memleketimizin kalkınması için üretim yapılmalıdır. Yağ krizi yaşandıktan sonra Tarım İlçe Müdürümüz Orhan Güvenç ile beraber otururken ‘ben size tohum vereyim’ dedi. Bizde tarlayı hazırladık o zamana kadar da tohum geldi ve bizde ektik" şeklinde açıklamada bulundu.

İkinci el araba fiyatları düşer mi artar mı? Araç fiyatları düşer mi?

Araba fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Artık düşünülmüyor bile!

Engelli emeklilik şartları nelerdir?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön