07 / 05 / 2024

Ayçiçek yağında büyük bomba! Fiyatını duyunca inanamayacaksınız

Ayçiçek yağında büyük bomba! Fiyatını duyunca inanamayacaksınız

Ayçiçek yağıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. TMO Başkanı Ahmet Güldal’ın açıklamalarının ardından TMO marka ayçiçek yağlarının 5 litrelik şişelerinin PTT AVM üzerinden yeniden satışa çıkarıldığı görüldü. Bu satışta 5 litrelik yağ 108 TL'ye geldi.



5 LİTRELİK AYÇİÇEK YAĞININ TANESİ 108 TL'YE GELMİŞ OLUYOR

Bir dönem PTT AVM üzerinden satışta olan TMO marka ayçiçek yağları, sonrasında satıştan kaldırılmıştı. Satışa kendi ofisleri ve Tarım Kredi Kooperatifi marketleri üzerinden devam eden TMO, geçtiğimiz günlerde vatandaşlara bir müjde verdi. TMO marka ayçiçek yağlarının yeniden PTT AVM üzerinden satışa çıktığını duyuran TMO Başkanı Ahmet Güldal, fiyatların da oldukça makul olduğunu duyurdu.

TMO Başkanı Ahmet Güldal’ın açıklamalarının ardından TMO marka ayçiçek yağlarının 5 litrelik şişelerinin PTT AVM üzerinden yeniden satışa çıkarıldığı görüldü. TMO marka ayçiçek yağının 5 litrelik şişelerini 4’lü bir şekilde satışa çıkaran PTT AVM, 4 adet ayçiçek yağı için 540 TL fiyat biçti. Bu fiyattan satın alan vatandaşlara, ayçiçek yağının 5 litrelik bir şişesi 108 TL’ye denk gelmeye başladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön