02 / 05 / 2024

Aydoğan Selimoğlu: Fikirtepe bölgesinin dönüşümünde de yer alacağız!

Aydoğan Selimoğlu: Fikirtepe bölgesinin dönüşümünde de yer alacağız!

Aydoğan Selimoğlu, " İstanbul 'un Anadolu yakasında onlarca dönüşüm projesini başarıyla tamamladık. Faaliyet gösterdiğimiz bölgelerde yatırımlarımız sürerken, Fikirtepe bölgesinin dönüşümünde de yer alacağız " dedi




Selimoğlu Group, Kartal'da yeni bir rezidans projesine başladı. Residence Eagle adı verilen proje, 20 milyon liralık yatırımla inşa ediliyor. 17 bin 365 metrekare inşaat alanına sahip proje, 134 konut ve 10 ticari üniteden oluşuyor. 4 bin 193 metrekare arsa üzerinde yükselen Residence Eagle'ın 2 bin 700 metrekaresi peyzaja ayrılıyor. 

Haziran 2015'te teslim Proje, 2014'ün sonunda Marmaray'ın devamı niteliğindeki Ayrılık Çeşme Pendik hattı istasyonuna 2 dakika mesafede. Residence Eagle'da büyüklükleri 52130 metrekare arasında değişen daireler; stüdyo, 1+1,2+1 ve 3+1 tiplerinde oluşturuluyor. Proje, lansman dönemine özel 155 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 120 aya kadar uygun faiz oranlarıyla konut kredisi kullanılan projedeteslimler Haziran 2015'te yapılacak. 



Yıl içinde kentsel dönüşüm projeleri lanse edeceklerini söyleyen Selimoğlu Group'un Başkanı Aydoğan Selimoğlu, "Çeşme ve Çengelköy'ün ardından Kartal'da Residence Eagle projemize başlıyoruz. Projemizin inşa çalışmalarına devam ederken, yıl içinde kentsel dönüşüm projelerinde de faal rol üstleneceğiz. İstanbul'un Anadolu yakasında onlarca dönüşüm projesini başarıyla tamamladık. Faaliyet gösterdiğimiz bölgelerde yatırımlarımız sürerken, Fikirtepe bölgesinin dönüşümünde de yer alacağız. Bu bölgede 8 ada üzerinde toplam 5 bin ile 8 bin konutu hayata geçireceğiz" diye konuştu. 


Vatan


Geri Dön