27 / 04 / 2024

Fikirtepe'deki kentsel dönüşümün sembol binası yarın yıkılıyor!

Fikirtepe'deki kentsel dönüşümün sembol binası yarın yıkılıyor!

Vartaş, yarın düzenleyeceği bir basın toplantısının ardından sembol binanın yıkımını gerçekleştirecek.İstanbul'un kentsel dönüşümünde pilot bölge olarak belirlenen Fikirtepe'deki projenin sembolü haline gelen bina, basın toplantısının ardından yıkılacak.



Vartaş, yarın düzenleyeceği bir basın toplantısının ardından sembol binanın yıkımını gerçekleştirecek. İstanbul'un kentsel dönüşümünde pilot bölge olarak belirlenen Fikirtepe'deki projenin sembolü haline gelen bina, basın toplantısının ardından yıkılacak. 


Bölgedeki çalışmaları sürdüren Vartaş Group, 14 Ağustos Perşembe günü düzenlenecek basın toplantısının ardından binanın yıkımını gerçekleştirecek. Son olarak Türkiye'nin kentsel dönüşümünde sembol bölge Fikirtepe ve Yenisahra'da büyük projeler hayata geçirmeye hazırlanan Vartaş'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata sohbet toplantısında basınla bir araya gelecek. Bu süreç içinde 12 bin hak sahibiyle tek tek görüşen, devletle ilişkileri yürüten Barata bu zorlu sürecin daha doğru ve daha hızlı ilerlemesi için önerilerini de toplantıda sunacak. Ayrıca Vartaş'ın yeni yatırımları da paylaşılacak. 



Akşam 


Geri Dön