17 / 05 / 2024

selimoğlu fikirtepe kentsel dönüşüm

selimoğlu fikirtepe kentsel dönüşüm

Aydoğan Selimoğlu, " İstanbul 'un Anadolu yakasında onlarca dönüşüm projesini başarıyla tamamladık. Faaliyet gösterdiğimiz bölgelerde yatırımlarımız sürerken, Fikirtepe bölgesinin dönüşümünde de yer alacağız " dedi

Ekrem İmamoğlu: Beyoğlu'nun kentsel dönüşüm ve tapu sorununu mahalle mahalle ele alacağız!

Yerel seçim sonrası ilk ziyaretini Beyoğlu Belediyesi Başkanı İnan Güney’e yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu’nun kentsel dönüşüm ve tapu sorunları olduğunu ve bunları mahalle mahalle ele alacaklarını söyledi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Fikirtepe tepkisi: Bu nasıl kentsel dönüşüm? Herkes mağdur!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe'de bir açılışa katıldı ve bölgenin dönüşümü ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Fikirtepe kentsel dönüşüm projesindeki son durumla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Saim Selimoğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı iflas etti!

Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş.'nin iflas davası İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görüldü. Selimoğlu Yapı, İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında birçok insanı  mağdur etmişti.

Emlak Konut GYO Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3461/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Kuzu Toplu Konut İnş. A.Ş. ile 12 Kasım 2021 tarihinde imzalandı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Fikirtepe açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe'deki kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "Fikirtepe facia gibi. Yani mutlu olan kimse yok. Devlet mutsuz, belediye mutsuz, müteahhit mutsuz battı çoğu" dedi.

Emlak Konut GYO Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3468/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Kibritçi İnş. Taah. Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti. ile imzalandı. 

Fikirtepe kentsel dönüşümde tapu krizi!

Fikirtepe'de devam eden kentsel dönüşüm projesine yönelik tartışmalar devam ediyor. Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği Başkanı Yasin Bektaş, evlerinin tapularının bir gecede hazineye devredildiğini dile getirdi. 

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle eleştirdi.

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Özer tarafından kuruldu.

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sorunların araştırılması için önerge verildi!

İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde mağdur olanların sorunlarının araştırılarak çözüm yolları geliştirilmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

selimoğlu fikirtepe kentsel dönüşüm Haberi

selimoğlu fikirtepe kentsel dönüşüm


Selimoğlu Group, Kartal'da yeni bir rezidans projesine başladı. Residence Eagle adı verilen proje, 20 milyon liralık yatırımla inşa ediliyor. 17 bin 365 metrekare inşaat alanına sahip proje, 134 konut ve 10 ticari üniteden oluşuyor. 4 bin 193 metrekare arsa üzerinde yükselen Residence Eagle'ın 2 bin 700 metrekaresi peyzaja ayrılıyor. 

Haziran 2015'te teslim Proje, 2014'ün sonunda Marmaray'ın devamı niteliğindeki Ayrılık Çeşme Pendik hattı istasyonuna 2 dakika mesafede. Residence Eagle'da büyüklükleri 52130 metrekare arasında değişen daireler; stüdyo, 1+1,2+1 ve 3+1 tiplerinde oluşturuluyor. Proje, lansman dönemine özel 155 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 120 aya kadar uygun faiz oranlarıyla konut kredisi kullanılan projedeteslimler Haziran 2015'te yapılacak. 



Yıl içinde kentsel dönüşüm projeleri lanse edeceklerini söyleyen Selimoğlu Group'un Başkanı Aydoğan Selimoğlu, "Çeşme ve Çengelköy'ün ardından...