10 / 05 / 2024

Ayışığı Sport Center açıldı

Ayışığı Sport Center açıldı

Demir İnşaat, yapımına devam ettiği Ayışığı Halting Place'da bulunan ve 1000 metrekare alanda hizmet verecek olan Ayışığı Sport Center'ın kapılarını, 11 Nisan 2009'da açtı



İçerisinde 2 sauna, 2 Türk Hamamı, tuz odası, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, masa tenisi, soyunma odaları, duşlar ve vitamin barı bulunan modern spor merkezi, Ayışığı sakinlerini sağlıklı bir yaşam ile buluşturacak.

Ayışığı Sport Center'ı kullanıcıların ihtiyaçları için büyük bir titizlikle tasarlayan Demir İnşaat, bu amaçla Planya'nın Velicko şehrinde özel olarak imal edilen "tuz odalarını" da projeye dahil etti. Polonya'da, madenlerde çalışan işçilerin astım ve ciğer hastalıklarının mucizevi bir şekilde iyileşmesinin keşfedilmesiyle ortaya çıkan tuz odalarının, astım, öksürük, bronşit, alerjik hastalıklar gibi birçok sorunu tedavi ettiği kanıtlandı.


Kapalı havuz bölümünde ise modern çizgiler ve eski Türk motiflerin bir araya getirilmesiyle tasarlanan hamamlar ve havuzun izlenebildiği camlarla kaplı saunalar yer alıyor.

Sporu bir yaşam biçimi haline dönüştürenler için tasarlanan fitness bölümü ise günışığı ve temiz havadan faydalanmayı sağlayan, dışa açılır camlarla çevrili. Aynı zamanda bu bölüme hizmet eden vitamin barı da bulunuyor. Profesyonel spor aletlerinin yanı sıra, spor dersleri için uygun alanlar da bulunuyor.


Geri Dön