05 / 05 / 2024

Bahşişi veren taksiyi çağıracak! Bahşiş kavgası büyüyor!

Bahşişi veren taksiyi çağıracak! Bahşiş kavgası büyüyor!

Bir taksi çağırma uygulamasına ‘bahşiş verme’ özelliği gelince vatandaş ve taksiciler tarafından konu ile ilgili olarak birbirinden farklı açıklamalar gelmeye başladı. İşte detaylar…



"HERKES BAHŞİŞ ÖDEMEYE BAŞLAYINCA BAHŞİŞLER ARTACAK" 

Avukat Üzülmez, bahşiş miktarının her geçen gün artmış olacağını dile getirirken, "Bahşiş nedir? Normal zamanda bir hizmet alırsınız ve hizmeti aldığınızda da memnun ayrılırsınız. Gönlünüzden kopan bir para verirsiniz fakat burada hizmeti almadan bir para garantisi veriyorsunuz” ifadelerini kullandı.

"15 TL İLE KAHVEHANEDE ÇAY İÇİYORLAR" 

18 senedir taksicilik yaptığını ifade eden İbrahim Keskin, "O seçenek zaten orada yazılı. Vatandaş ona tıkladı ise verir. Bahşişe tıklamadığı sürece de onu kaygılandıracak bir şey mevcut değil. Bence mantıklı. Müşteri ister kullanır ister kullanmaz" ifadelerini kullandı. Taksici Turan Sert, "Güzel bir şey. Desteklemeyen vatandaşlar onaylamasın. 15 lira ile kahvehanede çay içiyorlar ne olacak" şeklinde konuştu.

Semih Akdeniz, "Mantıklı olmaz bence. Taksici yalnız ücretini alsın. Niçin bahşiş vereyim ki? Taksici zaten ücretini alıyor” ifadelerini kullandı.

Bahşişi veren taksiyi çağıracak! Bahşiş kavgası büyüyor!

Bakırcı Yapı Topkapı nerede? Bakırcı Yapı Topkapı fiyat listesi!

Huawei Nova 10 artık Media Marktlarda! 8 Ekim 2022 fiyat listesi

Vatan Bilgisayar’da Xiaomi çılgınlığı! Redmi 10 sepette indirimli fiyata! 8 Ekim 2022 fiyat listesi


Geri Dön