04 / 05 / 2024

Bakan Bilgin’den EYT açıklaması! EYT'de son durum ne? Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasası çıkacak mı?

Bakan Bilgin’den EYT açıklaması! EYT'de son durum ne? Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasası çıkacak mı?

EYT yasasına ilişkin son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş EYT ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte EYT’ye ilişkin son detaylar...



BAKAN BİLGİN: SON DÜZENLEMELERİ YAPACAĞIZ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin EYT ile ilgili Haber Global’e açıklamalarda bulundu. Bilgin’in son açıklamaları şu şekilde:

3600 ek gösterge meselesinin çözümünü bu ayın sonu itibarıyla tamamlamış olacağız, son düzenlemeleri yapacağız. Sözleşmeli personel meselesi ve EYT meselesi var. Bunların hepsi dosya dosya önümüzde. Adım adım bu dosyaları açıyoruz ve çözüme ulaştığımız anda da kamuoyuyla paylaşıyoruz.

Bakan Bilgin’den EYT açıklaması! EYT de son durum ne? Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasası çıkacak mı?

KURTULMUŞ: HÜKÜMETİN GÜNDEMİNDE

EYT ile ilgili dikkat çeken son açıklama ise AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan geldi. Kurtulmuş EYT sorununa ilişkin şunları söyledi:

EYT alanında da çalışma yapılıyor. Bu bir zamanlama meselesi. Vatandaşın gündeminde olan, çarşıda pazarda insanların söylediği herhangi bir konu hükümetin gündemindedir. Çalışma Bakanlığı bu konuda çalışmalarını sürdürüyor. Öncelikler ortaya çıktığı zaman kamuoyuyla paylaşacağız.


Geri Dön