18 / 05 / 2024

Bakan Bilgin’den son dakika EYT açıklaması! EYT sorunu ne zaman çözülecek?

Bakan Bilgin’den son dakika EYT açıklaması! EYT sorunu ne zaman çözülecek?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Türkiye’nin önemli sorunlarından biri olan EYT ve sözleşmeli personel konuları üzerine konuştu. İşte detaylar…



SÖZLEŞMELİ PERSONEL VE EYT SORUNU

Türkiye'nin sorunlarına karşı da tedbirler aldığının altını çizen Bilgin, Bakanlık olarak enflasyon sorununun yaratmış olduğu toplumsal sorunlar ile sosyal politikalar ile mücadele ettiklerini kaydetti.

Asgari ücreti bir önceki seneye göre % 80 arttırdıklarına dikkat çeken Bilgin, "Birçok uygulama gerçekleştirdik. Bunlar devam edecek. Önümüzdeki zaman içerisinde de sözleşmeli personel sorununu çözeceğiz. EYT sorunu önümüzde, çözmekteyiz. Bütün bu sorunları dosya dosya açıp çözmekteyiz. Türkiye'nin emekçileri, çalışanları, işçileri hiç endişe etmesin. Türk devleti sosyal bir devlettir ve aynı zamanda bunun sorumluluğunu yerine getirecektir" şeklinde konuştu.

Bakan Bilgin’den son dakika EYT açıklaması! EYT sorunu ne zaman çözülecek?

Bulaşık makinesini Bosch farkıyla al! Bu kaliteye bu fiyat bir daha bulunmaz! 8 Eylül 2022 fiyat listesi

Akaryakıtta önce iki gün üst üste zam şimdi ise indirim! Motorin ne kadara düştü? Tabelaya yansıdı

Altını olanlara bomba haber! Altın şu an satılmalı mı satılmamalı mı? Piyasa Kahini kat be kat kazandıran yolu açıkladı

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön