05 / 05 / 2024

Bakan Bilgin'den son dakika EYT açıklaması! Masamızda sadece bir tane EYT formülü var...

Bakan Bilgin'den son dakika EYT açıklaması! Masamızda sadece bir tane EYT formülü var...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den son dakika EYT açıklaması geldi. Bakan bilgin masamızda sadece bir tane EYT formülü var diyerek açıklama yaptı. İşte detaylar...



HOLLANDA MODELİ

Hollanda'da kiralık konutlar "özel" ve "sosyal konutlar" olmak üzere iki ana gruba ayrılıyor. Ülke genelindeki kiralık konutların yüzde 75'lik kısmı sosyal konut kapsamına girmekte. Bu sosyal konutların kira bedelleri bir değerlendirme ile tespit edilmekte. Konuta uygulanabilecek fiyat "puanlama sistemi" aracılığıyla belirlenir.

Konutlar, boyutu, yaşı, oda sayısı, mutfağı, banyosu, bahçesi, enerji verimliliği gibi çok sayıda farklı kriter ile bir puan alıyor. 

Bakan Bilgin den son dakika EYT açıklaması! Masamızda sadece bir tane EYT formülü var...

Söz konusu puan sisteminde fiyatı 763 avronun altında çıkan konutlar sosyal konut olarak kabul ediliyor.

Hollanda, yüksek kiralar ile ev sahiplerine kira sınırlaması getiren puanlama sisteminin kapsamını genişleterek önlem almaya çalışıyor.

EYT formülü kesinleşti! Bu şartları karşılayanlar artık emekli oluyor! İşte detaylar!

EYT'de bütün söylenenleri rafa kaldıran açıklama

Bütün EYT formülleri yanlış! Bakan Bilgin açıkladı! Tek bir formül var

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön