04 / 05 / 2024

Bakan Bilgin'den son EYT açıklaması! Bir müjde daha geldi

Bakan Bilgin'den son EYT açıklaması! Bir müjde daha geldi

Çalışma ve ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı en son açıklamada EYT'de sözleşme sorununun da önümüzdeki günlerde çözüleceğini söyledi. Bakan Bilgin enflasyon, 3600, EYT konularında önemli açıklamalarda bulundu.



Çalışma ve ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı en son açıklamada EYT'de sözleşme sorunu da önümüzdeki günlerde çözüleceğini söyledi.

Yeni bir müjde veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin milyonlarca kişinin beklediği haberi vererek sözleşme sorununun da çözüleceğini söyledi. 

Asgari ücrette önce yüzde 80 artış ardından yüzde 50 ve en son yüzde 30 bir artış yapıldığını hatırlatan Bakan Bilgin 3600 ek göstergede yapılan çalışmaları hatırlattı. Bakan Bilgin "Birçok uygulama da yaptık ve bunlar devam ediyor" dedi. Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile iilgili çalışmaların sürdüğünü belirten Bakan Bilgin önümüzdeki dönem içinde sözleşme sorunlarının da çözüleceği müjdesini verdi.

"Emekçiler, çalışanlar işçiler endişe etmesin"

Bakan Bilgin sorunların dosya dosya çözüldüğünü belirterek "Hepsini çözüyoruz. Türkiye'nin emekçileri, çalışanları, işçileri endişe etmesin. Türk devleti sosyal bir devlettir ve sosyal bir devlet olmanın sorumluluğunu yerine getirecektir" diye konuştu. 

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile birlikte Antalya İl Başkanlığı'nın Kepez Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde rozet takma törenine katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin EYT, 3600 ek gösterge ve sözleşmeli personel sorunlarına ilişkin de açıklamalar geldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön