02 / 10 / 2024

Bakan duyurdu! Esnaflara müjde

Bakan duyurdu! Esnaflara müjde

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, esnaf ve sanatkarlar için hazırlanan 100 milyar liralık kredi paketinden 15 milyar liralık tutarın pazartesi, geri kalanının ise 4 ay içinde kooperatiflere gönderileceğini ifade etti.




'PARA ESNAF VE SANATKARLARIN HAKKIDIR, TACİRLERİN DEĞİL'

TESKOMB Başkanı Abdülkadir Akgül de esnaf ve sanatkarlara verdikleri destek dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'a ve Halk Bank Genel Müdürü Osman Arslan'a teşekkür etti. Başkan Akgül, kooperatif başkanlarına seslenerek, “Bu gelen parayı esnaf ve sanatkarlara verin. Bu parayı, kaymakama, avukata, doktora vermeyin. Kaymakamların da tanıdıkları esnaf olabilir. Parayı ihtiyacı olan esnaf ve sanatkarlara verin. Bu para esnaf ve sanatkarın hakkıdır, tacirlerin değil. TOBB üyelerinin değil, onlara da vermeyin. Çünkü TOBB üyeleri yararlandıkları imkanlardan bizi hiç faydalandırmadı" diye konuştu. DHA


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön