26 / 07 / 2024

Bakan duyurdu! Hesaplara yatmaya başladı!

Bakan duyurdu! Hesaplara yatmaya başladı!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Türkşeker aracılığıyla 452 milyon liralık pancar söküm avansını bugün pancar üreticisi çiftçilerin hesaplarına yatıracaklarını açıkladı. İşte detaylar...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


"Gıda milliyetçiliği denen bir kavram çıktı"

Ayrıca Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, bugün Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tarım Okulu'nu ziyaret etti. Buradaki konuşmasında Bakan, tarımda üretimin önemine değindi ve "Tarım her şeyin başı. Cebimizdeki teknolojinin bize bir faydası yok. Paranız var ürün alamıyorsunuz. Gıda milliyetçiliği denen bir kavram ortaya çıktı" diye konuştu.

"Üreten insan her zaman kıymetlidir"

Üreten insanların kategori olarak kendilerini dışlanmış gibi hissetmemesi gerektiğinin altını çizen Kirişçi, "Siz ağasınız, paşasınız bunu hiç bir zaman unutmayın. Üreten insan her zaman değerlidir. Biz alın teri diyoruz. Lakin bir de akıl teri var. Bu işi daha ileriye nasıl taşıyabiliriz, daha kalitelisini nasıl üretebiliriz? diye bir de akıl teri dökmemiz gerekiyor" dedi.

10 bin 8 TL'ye varan yardım! Başvurular e-Devlet'ten!

Milyonlarca sürücüyü ilgilendiriyor! Ehliyet yenileme ücreti belli oldu!

Asgari ücret için bir açıklama daha! Canlı yayında rakam değil, yüzde verdi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön